Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.

Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här

Borgeby FK följer Skåne Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida. Borgeby IP är för tillfället en publikfri idrottsplats.

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
Fotbollsdagar på Intersport
2021-02-20 09:02
Intersport kickar igång fotbollssäsongen med 25% på ett helt köp inom fotboll!
Säsongens nya fotbollsskor är här!

De senaste fotbollsskorna från marknadens största märken finns nu på Intersport, just nu får du 25% på fotboll*. Se till att du väljer Borgeby FK under Mina Sidor så stöttar du samtidigt din favoritförening.

Använd koden fotboll25 i kassan till och med 28 februari.

*Erbjudandet gäller på ord.pris och ej föreningskläder.

Anmälan är öppen till Borgeby cup 2021
2021-02-17 21:46
Välkomna till Borgeby cup 2021
Borgeby Cup kommer att arrangeras den 7 augusti, och nu kan ni anmäla ert lag på cup-sidan http://cup.borgebyfk.se/. Här hittar ni också inbjudan och övrig information.

Välkomna!

Uppdatering Covid-riktlinjer 2021-02-16
2021-02-16 19:15

Riktlinjerna är desamma som vid senaste uppdateringen från SkFF.

www.skaneboll.se/covid19

Borgeby FK tar bort uppmaningen om gruppstorleken på ung 8 spelare, men uppmanar till mindre grupper i enlighet med rekommendationerna.

Borgeby Cup 2021
2021-02-09 22:07
Välkomna till Borgeby IP och Borgeby Cup lördagen den 7 augusti 2021!

Planeringen är i full gång och mer information kommer ni snart att hitta på Borgeby Cup-sidan under Arrangemang.
Uppdatering Covid-riktlinjer 2021-02-09
2021-02-09 13:25

Här kommer den senaste uppdatering från SkFF: www.skaneboll.se/covid19

När det gäller punkten nedan så kommer BFK uppmana till liknande förhållningssätt avseende gruppstorlek som tidigare, dvs ung 8 personer/grupp. Dessa grupper behöver inte vara bestående mellan de olika träningstillfällena.

Vi vill också uppmana till fortsatt god handhygien, hålla avstånd och stanna hemma vid minsta symptom.

”Maxgränsen för spelare födda 2002 och senare har Region Skåne nu tagit bort men skriver samtidigt att träning ska ske i mindre grupper. Någon specificering av hur många som kan ingå i betydelsen för mindre grupper finns inte men det är föreningens ansvar att se till så träningarna sker på ett smittsäkert sätt och att för stora grupper inte skapas.”

Årsmötet 2021
2021-01-26 14:00
Årsmötet 2021 kommer att hållas måndagen den 8 februari 2021 kl. 19

Kallelse med föreslagen dagordning är utskickad till samtliga medlemmar. Anmälan görs senast den 7 februari till kansli@borgebyfk.se. Länk till det digitala årsmötet kommer skickas ut separat till de föranmälda deltagarna.

Nedanstående handlingar kommer att finnas tillgängliga här senast en vecka innan årsmötet:
  • Verksamhetsberättelse 2020
  • Revisionsberättelse 2020
  • Verksamhetsplan 2021
  • Inkomna motioner med styrelsens förslag till yttrande
  • Valberedningens förslag till förtroendeval
  • Handlingar av ekonomisk karaktär kommer inte att finns tillgängliga här. Dock kommer de finns tillgängliga för deltagarna på årsmötet.
Föreningens stadgar hittar ni här

Motioner/Förslag från medlem ska vara föreningen tillhanda snarast 31 januari 2021.
Sommarfotbollskola 2021, 12/01 21:55
Ledarinfo, 21/12 16:00