Intersport Team Borgeby FK

För spelare, ledare, syskon, föräldrar, släktingar och supportrar, har BFK en stark klubbkänsla som vi vill förmedla. Ett sätt att förmedla denna är genom vår klubbprofil som BFK, INTERSPORT och Puma samarbetar om. I klubbprofilen har vi samlat vad som kommer att representera BFK samt dess medlemmar. Genom enhetlighet och gott uppförande, både på och utanför planen, kommer BFK stärka sitt varumärke och klubbkänslan uppmärksammas.

Länk till vår nya Web Shop, klicka HÄR

Storlekar och modeller finns på Intersport Nova Lund (finns på Team avdelningen). Där finns också personal som kan ta hand om era frågor kring web shopen produkter.

Merparten av produkterna kommer med klubbmärket inkluderat. Tryck av namn, nummer och initial är valbara tryck enligt