------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat från och med våren 2018
och även en karta över Borgeby IP

Sparbanken Syd sponsrar Borgeby FK
2018-07-02 14:10

Sparbanken Syd är ny guldsponsor till Borgeby FK och detta är vi naturligtvis oerhört tacksamma för. Klubben bygger för framtiden och därför är det viktigt för oss att både vårda relationen till våra befintliga sponsorer samt knyta till oss nya sponsorer.

Vi är därför glada för det exklusiva nykundserbjudande som Sparbanken Syd har tagit fram för våra medlemmar och deras familjer. Läs det bifogade erbjudandet och fundera över om det kan vara någonting för just er.

Därutöver vill Sparbanken Syd tacka klubben för god insats i samband med Lommafesten.

Ha en fortsatt skön sommar!

Landslagsuppdrag...? På sommarlovet???
2018-06-27 23:18
Ja, det är faktiskt sant. Tre (3) av våra duktiga tjejer ska iväg på olika landslagsuppdrag i början av juli.

Lousie Hayden och Julia Wolfe ska upp till Bosön och drillas av Pia Sundhages gäng på ett Tipselitläger mellan den 10 och 13 juli.

Amanda Altheden ska med F16-landslaget till Norge den 2 till 8 juli och spela Nordiska Flickturneringen och möta Island, England och Tyskland i gruppspelet. Läs mer om det --- här ---.

Ni kommer säkert att läsa mer här på hemsidan om deras strappatser.

Föreningen önskar dem lycka till.
DM kvartsfinal Dam senior mot FC Rosengård ikväll 13 Juni 19:00 nere på Borgeby IP
2018-06-13 11:33
Välkomna ner till Borgeby IP kl 19:00 för kvällens DM kvartsfinal för Dam senior. Borgeby FK tar emot FC Rosengård.
Anmälningstiden till Borgeby Cup är förlängd
2018-06-05 00:38
Borgeby Cup 2018
Med anledning om att vi varit något sena med information och med vetskapen om att flera lag börjar planera sin hösttermin nu, har vi förlängt anmälningstiden till Borgeby Cup 2018 fram till och med den sista juli. Men skynda er om ni vill säkra en plats.

Helgen den 11 och 12 augusti spelas Borgeby Cup 2018.

Klasserna F7 - F12 på lördagen och F13 - F14 på söndagen. Alltså endast flicklag hela helgen.

Anmäl er till Borgeby Cup 2018 för den perfekta höstuppstarten.

Borgeby Cup
Tränarn har ordet: Inför toppmatchen i dam div 1 matchen idag lör 2 juni
2018-06-02 08:47
Välkomna till dagens toppmatch. Serieettan mot serietvåan. För mig är det ingen överraskning att dessa lagen har tagit hand om toppen. Båda har en likvärdig spelidé som handlar om passningsfotboll, Att utveckla individen och spela attraktiv fotboll. Inför dagens match skiljer 7p och Halmia är mer eller mindre tvingade att gå för vinst för att inte tappa oss. Som vanligt kommer vi från en riktigt bra träningsvecka och konkurrensen är hård om platserna. Med stor ödmjukhet och respekt tar vi oss an matchen!

Välkomna till dagens toppmatch i div1 på Borgeby IP idag 2 juni kl 14:00

//Patrik