------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat från och med hösten 2018
och även en karta över Borgeby IP.

Vi välkomnar Julia Welin till Borgeby
2019-01-04 13:50

Julia Welin kommer närmast från LB07 där hon förra säsongen tillhörde deras Damallsvenska trupp. Julia har trots sin unga ålder hunnit med 13 U-landslagsframträdanden och förra året debuterade hon i damallsvenskan. Speed, teknik och spelförståelse är ett antal begrepp som är lätt att använda vad det gäller Julia. BK Höllviken är Julias moderklubb.

Välkommen till Borgeby!

Freja Lagerqvist ansluter till Borgeby FK
2018-12-13 23:28

Freja Lagerqvist bor i Lomma och har sin moderklubb i GIF Nike, hon kommer närmast från FC Rosengård. Freja har en fin vänsterfot en bra blick för spelet. En go proffsig tjej som direkt kändes "hemma" i gruppen.

Välkommen till Borgeby!

Vi välkomnar Rebecka Johnson till Borgeby FK
2018-12-13 00:02
Rebecka Johnson här i IFK Östersunds röda matchkläder
Rebecka kommer närmast från IFK Östersund. Hon har flyttat ner till Lund och studerar vid Lunds Universitet. Rebecka har en alpin karriär i slalom och storslalom bakom sig på hög nationell nivå. Av förklarliga skäl kanske just den satsningen är svårare att fullfölja här nere i Skåne. Snabb, vinnarskalle och en härlig attityd är några omdöme från vår tränarstab efter att ha provtränat hos oss ett tag. Välkommen till oss och du kan säkert bli en "redig Borgeby tös"!
Vi säger Välkommen till Borgeby - Leonora Merlöv
2018-12-07 20:56
Efter att ha provtränat några veckor nu så har Leonora bestämt sig för att satsa på oss i Borgeby För sin fotboll 2019. Leonora kommer närmast från LB07 och har sin moderklubb i GIF Nike. Vi hälsar Leonora välkomna till oss!
Julklappsdagar på Intersport Nova
2018-12-05 11:01

Nu är det äntligen dags för julklappsdagar på Intersport Nova!!

6-9 december har föreningens medlemmar 25% rabatt på samtliga produkter i butiken. Rabatten gäller även på rea- och kampanjpriser.