------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat från och med våren 2018
och även en karta över Borgeby IP

Vill ni ha information om som rör kioskverksamheten kan ni hitta
den under här

Uppdaterat pris för ungdomar under 18 år på plats på supporterbussen på lördag
2018-10-14 22:53

OBS! Uppdatering av ungdomspriset på Supporterbussen till Bortakvalmatchen för dam A mot Jitex på lördag 20 okt. Vi fick frågan och har kollat upp biljettpriser och har justerat priset för ungdomar under 18 år. Det innebär att ungdomar under 18 betalar 150 kr per plats på supporterbussen på lördag.

Anmälan sker via länken HÄR

Anmäl dig till vår Supporterbuss till bortakvalmatchen mot Jitex 20 Oktober
2018-10-14 11:17

Föreningen har arrangerat en supporterbuss som går till bortkvalmatchen mot Jitex på Lördag den 20 Oktober. Inramningen och stödet kring hemmamatchen mot Jitex Lör 13 oktober var underbart. Tjejerna i truppen uppskattade detta väldigt mycket och de gjorde ju sitt med en 3-0 vinst och gav oss bra förutsättningar för returen.

Detta ingår: busstransport T/R, matchbiljett, dryck och förtäring i bussen på vägen upp).

Pris: 300 kr per plats (OBS! ungdomar under 18 år 150 kr per plats)

Anmäl: via anmälningsformuläret på länken nedan senast onsdag den 17 Oktober

Avgår från Borgeby IP:s parkering: 13:30 Lördagen den 20 Oktober (ca 2,5 timme upp). Matchen startar kl 17:00 på Åbyvallen uppe i Mölndal. Vi bjuder på bagett och dricka på vägen ca 2,5 timme upp. Inträde till matchen ingår. Efter matchen går bussen direkt hem till Borgeby IP (hemma ca 21:30-22:00).

Länk till anmälan till plats på supporterbussen, klicka HÄR

En underbar dag på Borgeby IP - Seger i kvalet till Elitettan 3-0!
2018-10-13 20:55
Resultattavlan efter slutsignal i Elitettan kvalmatch mot Jitex Mölndal BK idag 13 oktober

En underbar dag, allt gick Borgeby FK:s väg, t o m vädret! 13:e oktober kan man inte räkna med att vädret är på ens sida i en utomhussport som fotboll, men idag var det helt makalöst fint. Vi drog igång med en riktigt trevlig sponsor- och nätverksträff vid 13 tid med Mat och mingel. Vi tackar våra sponsorer och samarbetspartners som hade möjlighet att komma. Patrik, vår huvudtränare kom in och gav lite förutsättningar inför matchen. Det gällde kvalmatch till Elitettan mot Jitex Mölndal BK (första matchen i dubbelmötet). 15:00 var det avspark inför nästan 400 personer i publiken, en underbar inramning. Tack alla ni som kom och stöttade våra tjejer. 2-0 i halvtid och på resultattavlan stod det 3-0 efter över 5 minuters extra tid. Helt makalöst!