Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.

Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Följ länken nedan för kontaktuppgifter.

För tillfället är Borgeby IP en publikfri idrottsplats i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter nedan.

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här

Kontaktuppgifter hittar du här
Senior
Länk till Hittarps IK facebook sida där dagens match dam senior kommer att livestreams
2020-09-26 11:35, Senior
Live sändningen drar igång12:00

Senior
OBS!! Utsålt!! "Himma"match i Dam div 1, lör 19 Sep 14:00, Borgeby FK mot IFÖ Bromölla IF
2020-09-16 23:42, Senior
Föranmälan krävs, skicka sms till mobil 0704-762858. Först till kvarn!
OBS! Pga publik restriktionerna på max har vi nu tyvärr fullsatt och kan inte ta emot fler föranmälningar!!!!