Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -

Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.


Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här


Borgeby FK följer Skåne Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida. Borgeby IP är för tillfället en publikfri idrottsplats. 


Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.


Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
Träningsvecka på Sponsorhuset
2021-01-21 19:06
Fram till söndag är det Träningsvecka på Sponsorhuset. Det innebär att dom höjer ersättningen med hela 50% på Gymgrossisten (från 6 % till 9%) och CDON (Sport & Fitness från 4% till 6%). Detta i sin tur innebär att både du själv och Borgeby FK kommer tjäna mer pengar på dina köp från dessa två butiker.

Både Gymgrossisten och CDON (Sport & Fitness) har allt man kan tänka sig inom träning & fitness som t.e.x träningskläder, kosttillskott, löparskor samt träningsutrustning till hemmagymmet.

Ta del av den höjda ersättning samt andra grymma kampanjer här: https://www.sponsorhuset.se/borgebyfkfotboll/rea-kampanjer

Borgeby FK tackar för ditt viktiga stöd!
Sommarfotbollsskolan 2021
2021-01-12 21:57
Mer information kommer när sommaren närmar sig. Se även Sommarfotboll 2021 under Arrangemang
Uppdatering av särskild anpassning för Skåne – Covid 19 (tillägg)
2021-01-08 10:24
Skånes Fotbollsförbund har gjort ytterligare uppdatering av riktlinjerna gällande Covid-19 och Borgeby Fotbollsklubb följer dessa med omedelbar verkan.

Spelare som är 16 år eller äldre (födda 2005 eller tidigare) får vara högst åtta personer i gruppen vid träning. Det innebär att om gruppen är större måste den delas in i mindre grupper med högst 8 personer i varje grupp. 

Spelare yngre än 16 år (födda 2006 eller senare) får inte delta i tävlingar och matcher (även träningsmatcher) där de möter andra lag eller personer som inte ingår i den ordinarie träningsgruppen.
Dessa spelare får vara högst åtta personer i gruppen vid träning. Det innebär att om gruppen är större måste den delas in i mindre grupper med högst 8 personer i varje grupp. 

För samtliga gäller att spelare bör avstå från att träna eller idrotta inomhus. 

Riktlinjerna med tillägg för särskild anpassning för Skåne finns att läsa i sin helhet på Skånes FF:s hemsida
Tack BFK:are för 2020!
2020-12-21 15:04

2020 blev inte som vi hade tänkt, men ett är säkert, det blev ett år att minnas!


BFK:s styrelse vill rikta ett stort tack till alla våra ledare och tränare som oförtröttligt och med stort engagemang ställt om och ställt upp för våra tjejer. Vi vill tacka för att ni alltid gjort ert yttersta för att ge tjejerna de bästa förutsättningar som tillåtits under ständigt föränderliga omständigheter så att de getts möjlighet till utveckling och glädje genom fotbollen. 

Vi är stolta över att ha så dedikerade ledare i vår förening!


Vi vill också tacka alla engagerade föräldrar och supporters som inte tillåtits heja på oss på sammas sätt som ni brukar under detta utmanande år, men ert stöd har känts och betyder mycket för oss.


Vi ser fram ett fortsatt gott samarbete nästa år och  önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Hur hanterar BFK Corona-pandemin - artikel i SDS
2020-12-20 10:33
Sydsvenskan har varit på besök på Borgeby IP och en BFK-träning för en artikel om hur ungdomsidrotten i Lomma kommun klarar sig under Corona-pandemin. Läs mer i Sydsvenskan:  
www.sydsvenskan.se/2020-12-19/idrotten-kampar-for-att-overleva-i-pandemitider
Nyheter från våra lag
Sommarfotbollskola 2021, 12/01 21:55 
Ledarinfo, 21/12 16:00 
Senior, 12/12 11:19 
Senior, 16/11 20:55 
Ledarinfo, 05/11 15:07 
 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer