------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Kanske du vill gå med i vår nystartade 1000-klubben

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat och en karta över Borgeby IP under 2017

RÄTTELSE angående torsdag den 25/5
2017-05-24 11:19

Hej igen,

En RÄTTELSE angående torsdagen den 25/5.

Det går INTE ALLS att träna eller spela på Borgeby IP under perioden torsdag-söndag. Det är BIF-cupen dessa dagar och hela IP är "upptagen".

Om ni ändå vill träna så finns det naturligtvis möjlighet. Men ni bör kolla med BIF-kansliet när, var och hur ni kan träna och byta om. BIF-cupen går först.
Kristi Himmelsfärds Dag torsdagen den 25 maj
2017-05-22 13:34

Torsdagen den 25 maj är en "röd" dag och väldigt ofta en ledig dag från skola och arbetsplatser.

Hur respektive lag väljer att göra vet vi inte. Därför bör ni vara extra uppmärksamma och kanske kolla upp om det är någon träning/match eller annan aktivitet den här dagen.

Det är i alla fall ingen träning för F11-laget.

/Borgeby FK.
Hemmamatch Dam div 3, 20 Maj kl 11:00
2017-05-20 00:32
Välkomna ner till Borgeby IP lör den 20 Maj kl 11:00 och stötta våra duktiga töser i DFK Borgeby när se tar emot Hallands Nation.
Alla tjejer födda 2011 - kom ner och prova på fotboll
2017-05-17 23:06
Bilder från förra årets uppstart av Flickor 2010

Prova-på träningar fortsätter:

Vi har fått bra respons på våra tre första prova-på träningar för vår nya åldersgrupp för fotbollstjejer födda 2011. Därför fortsätter vi med ytterligare prova-på-kvällar nu under våren.

Närmast på tur är: Tors 18 Maj, Tors 1 Juni (uppehåll vecka 21 pga kristi himmelfärd). Vid samtliga tillfällen är det 17:30-18:30 som gäller.

Det blir fotbollslek och massa annat skoj med och utan boll.

Vi återkommer med ett Info/föräldramöte efter våra prova-på träningar. Då kommer vi att informera lite mer om föreningen, presenterar de ledare och tränare som hittills anmält sig för att hjälpa till med verksamheten (vi tar då också reda på om där finns ytterligare intresse att hjälpa till med vår nya fotbollsgrupp). För denna åldersgrupp gruppen finns två tillfällen i veckan reserverade tis och tor kvällar 17:30-18:30, men när och hur många tillfällen vi skall tränar bestäms senar.

På föreningens hemsida har vi också, under fliken ”Ungdomslag” skapat en Flickor 2011 lagsida. Där kommer vi löpande att lägga upp uppgifter om bl a ledare etc.

Fyll i er intresseanmälning via föreningens hemsida www.borgebyfk.se redan idag. Under fliken medlemskap hittar ni ett anmälningsformulär där ni kan fylla i era uppgifter, så får ni löpande information direkt till era mejl. Det är inga avgifter eller medlemskaps för vår prova på verksamhet, ev medlemskap blir inte aktuellt förrän till höstsäsongen för de tjejer som är intresserade av att fortsätta.

Varmt välkomna!