------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen.

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig och göra en bokning.

Här hittar ni träningsschemat från och med hösten 2018
och även en karta över Borgeby IP.

Eller du vill kanske deltaga i en Grönt Kort-utbildning

Du kan också hämta och skriva ut Domarkvitton (kan vara bra att ha ett antal för ledare)

Grattis Linnéa Hagberg till uttagningen till F16 Landslagsläger 7-11 mars
2019-02-21 21:51
Förbundskapten Pia Sundhage har tagit ut Borgeby FK:s Linnéa Hagberg till F16 Landslagsläger i Göteborg 7-11 mars.

Emelie Karström vår Senior målvaktstränare i Elitettan truppen säger om Linnéa att hon "är en ung talangfull målvakt som har bra spelförståelse. Under det senaste året har Linnéa tagit stora steg med sin grundteknik där hon har utvecklat sitt luftspel och tillslag."

Lyckat till och kör hårt Linnéa!
Nytt samarbetsavtalet med Intersport Nova Lund & Puma. Vi lanserar också en helt ny Web shop
2019-02-14 00:51

Borgeby FK är väldigt nöjda med det nya samarbetsavtal föreningen arbetat fram tillsammans med Intersport Nova Lund och Puma. En stor och viktigt nyhet är också att vi nu har en helt ny förbättrad web shop. Funktionaliteten i den nya web shopen är betydligt bättre än tidigare, där det lätt går att beställa produkterna. Vi kan nu också i det nya Intersport tema konceptet erbjuda förmånligare priser på våra web shops produkter.

Storlekar och modeller finns på Intersport Nova Lund (finns på Team avdelningen). Där finns också personal som kan ta hand om era frågor kring web shopen produkter. Läs mer på Web shopens sida.

Merparten av produkterna kommer med klubbmärket inkluderat. Tryck av namn, nummer och initial är valbara tryck.

Länk till web shopen finner du i menyn uppe på sidan eller så klickar du på länken HÄR så kommer du direkt till Web shopen.

Nyheter på hemsidan!!!
2019-02-13 19:13

Nu kan ni hitta några "Bra-att-ha-länkar" och lite annan bra information om "Borgeby IP".

Ni hittar dem på föreningens startsida. Bilden ovan visar var.
Amanda Altheden uttagen till F17 landslagsläger på Bosön 20-24 feb
2019-02-07 15:38

Förbundskapten Pär Lagerström har tagit ut Amanda Altheden till F17/02 Landslagsläger på Bosön 20-24 februari 2019.

Grattis och kör hårt Amanda!

Vill du bli en del i vårt Dam div. 2-gäng i Borgeby!?
2019-02-06 17:17

Vi söker just dig som är intresserad av att spela fin fotboll på en bra nivå. Vi erbjuder utmärkta tränings- och utvecklingsmöjligheter på härliga Borgeby IP.

Hör av dig till oss för mer information.

(kansli@borgebyfk.se)

Hemmapremiär i Elitettan
2019-02-02 10:32

Om du, eller ni, inte har något planerat på annandag påsk, måndagen den 22 april kl. 14, kan du komma till Borgeby IP och se Borgeby FKs hemmapremiär mot långväga gäster från Umeå. Flerfaldiga svenska mästarinnor för några år sedan.

Nu vill de tillbaka till damallsvenskan igen och blir en extremt tuff motståndare.

OBS! Seriepremiären kommer att spelas borta mot en tidigare stormakt i svensk fotboll, Mallbacken, den 14 april.
F11, 03/02 22:44
F11, 02/02 11:45