------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat från och med våren 2018
och även en karta över Borgeby IP

DM kvartsfinal Dam senior mot FC Rosengård ikväll 13 Juni 19:00 nere på Borgeby IP
2018-06-13 11:33
Välkomna ner till Borgeby IP kl 19:00 för kvällens DM kvartsfinal för Dam senior. Borgeby FK tar emot FC Rosengård.
Anmälningstiden till Borgeby Cup är förlängd
2018-06-05 00:38
Borgeby Cup 2018
Med anledning om att vi varit något sena med information och med vetskapen om att flera lag börjar planera sin hösttermin nu, har vi förlängt anmälningstiden till Borgeby Cup 2018 fram till och med den sista juli. Men skynda er om ni vill säkra en plats.

Helgen den 11 och 12 augusti spelas Borgeby Cup 2018.

Klasserna F7 - F12 på lördagen och F13 - F14 på söndagen. Alltså endast flicklag hela helgen.

Anmäl er till Borgeby Cup 2018 för den perfekta höstuppstarten.

Borgeby Cup
Tränarn har ordet: Inför toppmatchen i dam div 1 matchen idag lör 2 juni
2018-06-02 08:47
Välkomna till dagens toppmatch. Serieettan mot serietvåan. För mig är det ingen överraskning att dessa lagen har tagit hand om toppen. Båda har en likvärdig spelidé som handlar om passningsfotboll, Att utveckla individen och spela attraktiv fotboll. Inför dagens match skiljer 7p och Halmia är mer eller mindre tvingade att gå för vinst för att inte tappa oss. Som vanligt kommer vi från en riktigt bra träningsvecka och konkurrensen är hård om platserna. Med stor ödmjukhet och respekt tar vi oss an matchen!

Välkomna till dagens toppmatch i div1 på Borgeby IP idag 2 juni kl 14:00

//Patrik

Flickor födda 2012: "Se hit!"
2018-05-16 12:20
Borgeby FK kommer att starta upp en grupp för flickor födda 2012. Inbjudan och prova-på-träningstillfällen, kommer att hållas innan sommaruppehållet.

Ni hittar den utskickade inbjudan här.

Borgeby FK hälsar alla fotbollsintresserade tjejer födda 2012 VÄLKOMNA