------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Kanske du vill gå med i vår nystartade 1000-klubben

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat och en karta över Borgeby IP under 2017

DFK Borgeby klar för Div 2 - Grattis Töser!
2017-09-20 21:30
Glad spelartrupp som säkrade seriesegern i Div 3 efter övertygande seger mote tabelltvåan FC Staffanstorp
Våra unga talanger i DFK Borgeby är helt fantastiska! Ikväll säkrade man seriesegern i div 3 med en övertygande vinst över tabelltvåan FC Staffanstorp med 7-0. Därmed är man klarar för Dam div 2 nästa säsong. Från styrelsen vill vi gratulera alla töser, ledare och supportrar till denna bedrift!!
Borgeby Skånska Mästare F16 2017, vann finalen i Bromölla idag mot LB07
2017-09-03 00:54

Första halvlek, vi kan bättre än vad vi presterade spelmässigt. Vi hade svårt att sätta våra chanser, de hade ett par också dessutom. 2-0 i paus känns rättvist. I andra är vi starkare, orkar mer och har totalt sett en mer jämn trupp. Slutresultat 2-0. Än en gång visar tjejerna att vi är riktiga matchvinnare med en härlig vilja att ta jobbet för laget. En härlig grupp att jobba med! Och riktigt kul o välförtjänt utsågs Elin Persson till matchens lirare!

/Tränarna

Hemmamatch idag Lör den 2 sep i Div 1, 14:00 Borgeby IP
2017-09-02 08:40
Kom ner och stötta våra töser i när det tar mot Eskilsminne i seriematch Div 1 Södra Götaland.
Ny revision av arrangemang på Borgeby IP
2017-08-26 19:56

Det finns nu en revision på filen, under Föreningen > Dokument > Dokument > Borgeby IP, med alla arrangemang och matcher på Borgeby IP. Den är helt nyexporterad (2017-08-27) från Skånes Fotbollsförbunds hemsida. Mycket bra att ha vid bland annat kioskplaneringen.

OBS! OBS! Kom ihåg att filen är en ögonblicksbild av hur det ser ut 2017-08-27. Det är på SkFFs hemsida man hittar det senaste.