-------------- Välkomna till Borgeby FKs hemsida ------------

BORGEBY FK

"Står upp för en positiv matchmiljö" genom att genomföra SkFFs Grönt Kort-utbildning

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig och göra en bokning.

Här hittar ni träningsschemat från och med våren 2020 (dock gäller ett spelciellt schema under juli)
och även en karta över Borgeby IP.

Du kan också hämta och skriva ut Domarkvitton  ver 5 (kan vara bra att ha ett antal för ledare)
INTERSPORT NOVA LUND UPPHÖR OCH FLYTTAR
2020-07-15 18:06

Information från Intersport Nova:

Den nuvarande Intersport butiken på Nova Lund upphör till hösten.

Från och med den 1:a augusti tar Intersport Sverige över samtliga avtal.

För våra medlemmar blir det ett par praktiska förändringar. I väntan på att en ny butik öppnar i Lund, kommer butiken Intersport Malmö, Stora Bernstorp att ta över som vår samarbetsbutik.

• Våra medlemmar har 10% på allt hos Intersport Malmö, Stora Bernstorp.
  • Föreningskläder provas och hämtas på Intersport Malmö, Stora Bernstorp.

Du kan även beställa föreningskläder i vår webshop på https://team.intersport.se/

Nuvarande teamsäljare flyttar till butiken på Stora Bernstorp tills dess att en ny butik står klar i Lund.

Intersport Sveriges ambition är att en ny butik skall stå klar i Lund i början av 2021.
Två tidigare BFK:are på talanglista
2020-06-23 21:03

Josefin Harrysson och Amanda Altheden, båda tidigare spelare i Borgeby FK, återfinns på listan över damallsvenskans största talanger som är födda på 00-talet.

Läs mer på Fotbollskanalen.se www.fotbollskanalen.se/damallsvenskan/lista-har-ar-damallsvenskans-storsta-talanger/

Anmälan till Sommarfotbollsskolan 2020 har förlängts
2020-06-16 10:01
Etersom intresset varit väldigt stort, har anmälningstiden till höstens Sommarfotbollsskola förlängts till och med söndagen den 21 juni. För detaljer kring arrangemanget, se tidigare nyheter. Just nu är vi uppe i nästan 100 deltagare.

Det kommer att bli en kanonvecka. Missa inte.

Se matchen Borgeby FK mot Eskilsminne IF från den 14 Juni här
2020-06-15 21:23
På nedanstående länk kan ni se matchen Borgeby FK mot Eskilsminne IF Från den 14 juni 2020.

Förutom att vi tappar live supporten på plats så tappar vi tyvärr också entré intäkterna för biljett och kioskförsäljning. Så vi hade naturligtvis varit väldigt tacksamma om ni skulle vilja stötta oss genom att köpa en "digital" biljett för 50 kr till dig själv och en kompis, eller varför inte bjuda med hela familjen!! Vill du bidra så swisha då till föreningens swishnummer: 123 327 68 62

Vi har fått in ca 20 "digitala entrébiljetter, hjälp oss komma upp i 50 st! Tack på förhand

F12 (f 2008), 09/08 22:25
Senior, 09/08 09:15