--------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida ---------

Villl du bli medlem i vår förening eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Kanske du vill gå med i vår nystartade 1000-klubben

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Serieindelningen klar
2016-11-25 13:35

Serieindelningen för föreningens div-3-lag är klar. Har varit klar lite mer än en vecka. Ni hittar den här och dessutom en massa annat.
Mindre utseendeuppdateringar på hemsidan
2016-11-23 16:07

Som den vane hemsidebesökaren säkert märker har det skett lite utseendeuppdateringar på hemsidan. Ingenting av det som fanns tidigare har tagits bort. Det har bara flyttats runt lite.

Har ni frågor eller synpunkter får ni gärna höra av er till Jörgen.

När du handlar på Intersport så kan du stötta Borgeby FK
2016-11-18 10:35

Genom att välja Borgeby FK till ditt Club Intersport så stöttar du Borgeby FK. Utöver din personliga bonus på 2-6% beroende på hur mycket du handlar, så får föreningen en 3% bonus.

För att kunna vara med i "Supporta din förening" behöver du vara med i Club INTERSPORT. Är du redan med så går du in och väljer Borgeby FK som din Förening.

Är du inte medlem kan du ansöka online på länken nedan och glöm då inte att välja Borgeby FK som din Förening.

Tveka inte anmäl dig eller anslut Borgeby FK till Club Intersport nu. Det passar ju bra nu när det nalkas Julklappsdagar med upp till 25% rabatt på Intersport Nova Lund. Så kan du och föreningen börja samla bonus!

Länk:

bli medlem Club Intersport

Julia Wolfe uttagen till F16 landslagets samling på Bosön
2016-11-15 16:32

Ytterligare en av alla våra talangfulla spelare i Borgeby har blivit uttagen till Svenska FF:s samling på Bosön. Förbundskapten Ulf Kristiansson samlar 42 spelare födda 2000 på Bosön 22-25 november och Julia Wolfe är en av dessa tjejer. Grattis Julia - kör så det ryker uppe i Stockholm!

Länk till SvFF:

Bosöläger för F16

Glöm nu inte vårt ledar After Work nästa vecka Tor den 17 Nov 18:00
2016-11-11 12:33

Skickar en påminnelse om vår ledarmöte i After Work format den 17 Nov 18:00.

Många har varit inne och anmält, men saknar en del. Har du inte gjort det redan så var snäll att klicka på länken nedan och fyll i om du kommer eller ej

Vi har denna gång bokat mötet på Flädie Mat och Vingård. Vi bjuder på "matigare" smörgås & dryck. Viktigt att alla grupper är representerade – också senior.

OBS! För de som vill ha ledarjackor kommer provning av storlek på ledarjackor att ske i anslutning till mötet.

Anmälan HÄR

Patrik Persson klar som ny huvudtränare för Borgeby FK
2016-11-04 13:26
Borgeby FK ha gjort klart med Patrik Persson som ny senior Dam A huvudtränare. Patrik Persson har en mycket gedigen erfarenhetsbas inom damfotbollen. Han har bl a arbetat som huvudtränare och/eller assisterande tränare på damsidan på hösta nivå sedan mer än 16 år tillbaka i Damallsvenskan och elitettan i MFF-dam, Ldb FC Malmö, Stattena, Linköping, Norrköping BK Skjold (danska hösgsta ligan) och de senaste åren tränare i LB07. Han jobbade i 7 år på heltid som fotbollsinstruktör på fotbollsgymnasiet Procivitas i Malmö. Det är svårt i Skåne att hitta en mer meriterad damtränare än Patrik Persson. Från de spelare vi pratat med som haft Patrik som tränare så är omdömena mycket goda. Patrik bor i Ängelholm med fru och barn och har precis fyllt 36 år. Vi är mycket stolta att ha kunnat knyta till oss Patrik som Huvudtränare för Borgeby FK dam A.
F09, 09/12 13:08
F10, 07/12 10:44