------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

BORGEBY FK

"Står upp för en positiv matchmiljö" genom att genomföra SkFFs Grönt Kort-utbildning

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

>>>>> BESTÄLL ÅRSKORT till våra hemmamartcher i Elitettan och Div 2 <<<<<

Vill ni beställa från web-shopen.

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig och göra en bokning.

Här hittar ni träningsschemat från och med våren 2019
och även en karta över Borgeby IP.

Du kan också hämta och skriva ut Domarkvitton (kan vara bra att ha ett antal för ledare)

Inbjudan till upptaksmingel för media, sponsorer, samarbetspartner, supporter/årskortsmedlemmar
2019-04-17 23:38

Borgeby FK:s A-lag kvalade sig upp till elitettan förra hösten och på annandag påsk den 22 april är det dags för en historik hemmapremiär på Borgeby IP.

I samband med denna match vill vi bjuda in vår media, sponsorer, samarbetspartners och supporter/årskortsmedlemmar,  till en upptaktsmingel strax innan matchen.

Vi drar igång med fika/tilltugg kl 13:00 på Borgeby IP. Ca 13:15 kommer huvudtränarna till oss och drar startelvorna och lite kort om förutsättningarna inför matchen.

Har du inte hunnit bli årskortsinnehavare - registrera dig på länken ovan eller så på länken nedan.

Länk för att skaffa årskort: klicka HÄR

Välkomna!

Dubbla vinster i helgen - nu laddar vi för hemma premiären i elitettan och behöver er hjälp!
2019-04-14 23:40
Glada Borgeby töser efter premiär segerna mot Mallbacken
En helt underbar BFK helg vinst i båda premiärerna. Dels för div 2 laget i fredags mot Åhus 3-1 och nu idag vinst mot Mallbacken borta i elitettan 2-1.

Vi laddar för hemma premiär i elitettan på annandag påsk den 22 april 14:00. Ett arrangemang i elitettan finns där lite formella krav kring och vi vill ju att Borgeby visar upp sig för våra gäster från Umeå IK från bästa sidan. Vi behöver se till att vi har en liten "elitettan-organisation" på plats. Så vi skulle gärna vilja få hjälp den 22 april. Det gäller allt från entrén, parkering, bårbärare, matchfunktionär, grill, mm.

Anmäl er till oss så snart som möjligt de som har möjlighet att hjälpa till!

skicka in och anmäl er redan idag via facebook gruppen eller till kansli@borgebyfk.se

F09, 14/03 23:06
F12, 03/03 18:54