Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.

Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här

Borgeby FK följer Skåne Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
Damlaget läggs ner
2022-01-18 16:26

Det är med tungt hjärta vi måste meddela att Borgeby FK tvingas att lägga ner vårt damlag.

Under 2021 spelade BFK:s damlag i Elitettan. Efter en trevande inledning i våras hittade vårt unga lag formen och började samla poäng, men dessvärre räckte det inte för att säkra en plats i Elitettan 2022. Inför 2022 har ett stort arbete gjorts för att säkra trupp och stab inför spel i Division 1. Robin Lindroos rekryterades som ny huvudtränare som ett led av att Izet Kaljic valt att fortsätta till annat uppdrag, och vi hade en trupp på över 20 spelare. Vi såg alla fram emot den kommande säsongen!

Under de sista veckorna under förra året ägde ett stort spelarfrånfall rum vilket ledde till att en alltför liten trupp återstod. Trots stora insatser från seniorstaben för att rädda laget och hitta lösningar för vårt damlag, tvingas vi nu ta detta ytterst tråkiga beslut.

Styrelsen vill rikta ett stort tack till Robin Lindroos, Mats Andersson och Christian Wolfe för era insatser och ert engagemang i denna process och för ert stora jobb för att finna en lösning.
Vi önskar alla spelare lycka till i era nästa steg inom fotbollen.

I Borgeby FK påbörjar vi nu arbetet för att bygga och på nytt etablera ett damlag inom några år.

Årsmöte 2022
2022-01-08 07:45

Borgeby FK:s årsmöte 2022 hålls den 14 februari kl 19:00. Plats för årsmötet meddelas senare.

Mer information finns under sidan Årsmöte 2022.

God Jul & Gott Nytt År
2021-12-22 12:30

Borgeby FK önskar alla spelare, ledare, medlemmar, föräldrar och supportrar en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!

Den perfekta julklappen!
2021-12-17 15:17

På måndag, den 20 december, kommer vi att sälja supporterartiklar uppe på IP mellan kl. 18-19. Den
perfekta julklappen!

Halsduk - 200 kr
Mössa - 200 kr
Keps - 200 kr
Hals-buff - 150 kr

Så länge lagret räcker.
Betalning med swish endast.

Kontakta sponsor[at]borgebyfk.se för mer information.

BFK-julklappar från Intersport
2021-12-09 11:31

Passa på att ge bort BFK-profilprodukter i julklapp!

Beställ senast den 15 december från Intersports webbshop för att få levernas före jul.

När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar Borgeby FK - för du har väl valt att stötta Borgeby FK på ”Mina sidor”?

Information om hur ni beställer vårt populära supporter-kit hittar ni här:

U14 (f 2008), 23/01 18:14
U14 (f 2008), 22/01 18:36