SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -

Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.

 

Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här

 

Borgeby FK följer Skåne Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida

 

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.

 

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
Borgeby FK fungerar inte utan den - styrelsen söker nya förmågor!
2021-12-01 22:38

Har du någon gång funderat på hur Borgeby FK får allt att gå ihop – från elitverksamhet till de allra yngsta – och sedan tänkt att det sker nog ”automagiskt”?  
Nej visst är det mer som ligger bakom. Utöver alla tränare och frivilliga, har vi dessutom en styrelse.

 

Valberedningen håller just nu på att fram styrelsekandidater som vill delta i det fortsatta arbetet att stärka Borgeby FK. Det är flera poster som behöver tillsättas för 2022, så känn efter ordentligt!

Om ni själva känner er manade - eller om någon i er närhet kan vara en lämplig kandidat - tveka inte utan hör av er innan Lucia till någon av oss i valberedningen för ett snack.

 

Styrelsearvodet är det bästa man kan tänka sig; nämligen glada fotbollstjejer och en fin, fungerande fotbollsklubb värdig Bjärred och Borgeby!

 

Mvh Valberedningen
Thomas Lundqvist
Pontus Bogren
Lars Hazelius

Black Friday på Intersport
2021-11-24 17:25

Den 25–29 november firar vår samarbetspartner Inter­sport Black Friday och ger då minst 25% på allt* + massa grymma superklipp, både i butik och på interport.se. Passa på att köpa allt från fotbollsskor och kängor till vinterjackor, träningskläder och prylarna för idrottssäsongen.

 

När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar Borgeby FK - för du har väl valt att stötta Borgeby FK på ”Mina sidor”?

 

*Gäller ej presentkort, skor från Asics och ON, elektronik, pulsklockor, cyklar, studsmattor,  träningsmaskiner, elscooter, golf, Hövdinghjälmar, Thule, Stiga bordtennisbord, supporterprodukter, beställningsvaror, föreningskläder.

Senior
Robin Lindroos ny tränare för Borgeby FK:s damlag
2021-11-23 21:57, Senior

Vi är glada att meddela att Robin Lindroos tar över ansvaret som huvudtränare för vår
damtrupp. Robin Lindroos är ett känt ansikte i Borgeby FK och för damtruppen då han var
assisterande tränare våren 2016. Robin har haft uppdrag som tränare för Stattenas damer i Division 1 och närmast som assisterande tränare för Torns IF herrar som spelar i Ettan södra. Robin har UEFA A tränarutbildning.

 

Christian Wolfe, senioransvarig i Borgeby FK berättar att BFK vill fortsätta att utveckla truppen och ambitionen är att vinna division 1 igen. "Robin är en duktig och ambitiös tränare med erfarenhet från elitfotboll och fokus på den spelarnära utvecklingen och därför är vi väldigt nöjda med att knyta honom till Borgeby FK", säger Christian.

 

Robin Lindroos berättar om sina tankar om Borgeby FK och säsongen 2022:
Jag var en del av ledarstaben i Borgeby FK dam en kort period säsongen 2016 och trivdes väldigt bra då. Med mina tidigare erfarenheter från föreningen, klubbens målsättning och spelarmaterialet, så var valet enkelt när frågan om att återvända dök upp. Det känns jättebra att vara tillbaka!
Min målsättning och ambition för damlaget och säsongen 2022 är att implementera ett arbetssätt som utvecklar individen, laget, och som skapar möjlighet att vinna matcher. På sikt strävar jag mot att ta oss upp till elitfotbollen igen.

 

Uppdraget påbörjas officiellt från 1 december.

 

Varmt välkommen till Borgeby FK, Robin!

Dags att beställa julpåsar från Borgeby Fågel och Vilt!
2021-11-22 16:21

Stöd ditt lag och BFK genom att beställa en eller flera påsar med lokalproducerade delikatesser från Borgeby Fågel och Vilt.

 

Perfekt att ge bort till jul eller att lägga till på julbordet!

 

Beställ senast den 10 december av din lagledare. 

 
 
 
Borgeby FK tackar damlagets seniorstab
2021-11-22 15:31

För ett par veckor sedan blev det klart att Izet Kaljic inte kommer att fortsätta sitt uppdrag hos Borgeby FK. Izet kom till Borgeby FK inför säsongen med målet att hålla Borgeby kvar i Elitettan. Ett uppdrag som Izet och hans stab tog sig an med största professionalism och engagemang.
Staben har, förutom Izet Kaljic, bestått av: Felicia Holme (lagledare), Johan Håkansson (assisterande tränare), Elias Åkeborg (målvaktstränare), Henrik Altheden (assisterande tränare) och Mathias Nilsson (fys).


Det har varit ett lärorikt år med massor av goda erfarenheter som Borgeby FK kommer att bygga vidare på. Vi vill tacka för ert engagemang och önskar samtliga ledare lycka till i deras fortsatta arbete inom fotbollen. Ni är alltid välkomna tillbaka till Borgeby IP!

 

"Vi har varit väldigt glada för Izet och hans stab", säger Christian Wolfe, senioransvarig för Borgeby FK och fortsätter: "Det har funnits ett stort engagemang för klubben som även har sträckt sig till våra ungdomslag. Truppen har utvecklats över säsongen och även om vi inte förmådde hålla oss kvar i Elitettan har vi en bra grund att bygga vidare på. Vi förstår att ett uppdrag i Izets barndomsklubb Simrishamn är väldigt attraktivt och vi önskar honom lycka till i framtiden"

 

Borgeby FK vill också rikta ett stort tack till Mats Hansson, Jessica Egnér och Magnus Persson och alla andra som bistått oss under säsongen i Elitettan. 

 

 

Saga Karlsson Rowa & Erica Persson Welin i Cup Kommunal
2021-11-19 12:54

I helgen, den 19-21 november, spelas första omgången av Cup Kommunal, distriktsturneringen för spelare födda 2005.

 

Saga Karlsson Rosa från BFKs U16-lag och Erica Perrson Welin från BFKs damlag har blivit uttagna till Skåne-laget som åker till Göteborg för att spela mot distriktslagen från Östergötland, Värmland och Göteborg.

 

Stort grattis till uttagningen Saga och Erica! Vi önskar er, och det skånska laget lycka till!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U13 (f 2008), 01/12 17:24 
U13 (f 2008), 29/11 12:56 
F10 (f 2011), 20/11 11:58 
F10 (f 2011), 18/11 18:33 
 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer