------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat för hösten 2017 och våren 2018
och även en karta över Borgeby IP

Välkommen på provträning i Borgeby FK den 13 och/eller 15 november!
2017-11-07 00:24

Borgeby FK är en av Skånes största renodlade dam- och flickfotbollsföreningar. Vi har under många år målmedvetet jobbat med att utveckla dam- och flickfotbollen i regionen. Vi jobbar med fotbollslek för våra yngsta tjejer som är 5-7 år gamla. Vi stegrar sedan fotbollsleken allt eftersom tjejerna blir äldre. Så långt skiljer vi oss kanske inte så väldigt mycket från andra duktiga föreningar i regionen. Men, det vi känner är unikt är att vi kan ta hand om och erbjuda tjejer utmaningar även som äldre flickspelare, juniorer och seniorer. Vi tycker att tjejer precis som killar förtjänar att kunna erbjudas en stimulerande utmaning i lagom takt hela vägen upp till seniorspel. Vi kan i våra äldre flicklag erbjuda spel i såväl utmanande Skåneserier som zonserier. Efter detta har vi vår talanggrupp, där vi erbjuder spel i en regional F17 elitserie och seniorspel i dam div. 2. Ytterligare ett steg upp har vi vår dam A trupp som är ett väletablerat lag i div. 1.

Allt vårt arbete med att utveckla fotbollsspelare har gett god utdelning. Vi har idag en stor junior- och damseniorverksamhet. Vår förening har under flera år haft spelare med i både distriktslag och ungdomslandslag. Våra F16 tjejer blev förra året svenska mästare, både i fotboll och Futsal. I år vann denna talangfulla trupp bl.a. världens mest prestigefyllda ungdomsturnering Gothia Cup G16. Vi har under innevarande år haft hela fyra Borgeby fostrade spelare i startelvan i damallsvenskan i LB07.

Vi anser att vi har en verksamhet där vi kan få många tjejer att utvecklas i sin fotboll. Och utan att sticka ut hakan alltför mycket, skulle vi t.o.m. kunna påstå att vi är lite av vår regions talangfabrik för damfotbollen.

Nu närmar sig den s.k. frimånaden inom fotbollen och vi bjuder in till öppna provträningar. För vår talanggrupp F17 & div. 2 har vi öppna provträningstillfällen redan nu den 13 och 15 november (19:00-20:30). Är du nyfiken på vår verksamhet, sugen att komma på provträning eller har frågor?! Tveka inte att höra av dig till oss.

Ring eller mejla mig, så ska jag försöka svara på era frågor och ser till att ni får kontakt med våra tränare och ledare inom junior- och dam verksamheten. (anders@persson.nu mobil 0707-152031)

Vill du utvecklas som fotbollsspelare, tveka inte att höra av dig!

Borgebytjejer till landslagsläger i Göteborg
2017-11-02 23:26

Borgeby FK önskar Amanda Altheden, Alice Larsson, Johanna Lindblom lycka till på landslagsuppdraget i Göteborg kommande vecka (6-10 november) och hoppas på en rolig och utmanade vecka.

Förbundskaptenen, Ulf Kristiansson, och övriga ledare kommer att se till att det blir fullt upp.

(Red. anm.: Glöm inte skolmaterial - Tid för läxläsning kommer att finnas) :-)
Träningsschema för hösten/vintern/våren 2017/2018
2017-10-28 14:06

Schemat för träningstider och platser finns i ett dokument på hemsidan. Ni hittar det här.
Borgebytjejer till landslagsläger i Göteborg
2017-10-18 22:18

Tre Borgebytjejer är uttagna till F15-landslagslägret i Göteborg den 6 - 10 november.

Ni lär säkert läsa mer här på hemsidan om deras äventyr i Göteborg.

Vi önskar dem lycka till.
Träningstider inför hösten 2017 och våren 2018
2017-10-08 20:00

Ni hittar både utomhus-, inomhustider och platser, på hemsidan. Både under Träningsschema och Dokument direkt på hemsidans startsida.

Eller så kan ni trycka här.

Dessa tider gäller från och med måndagen den 9 oktober 2017.
Vinst mot Asarum och vidare tilll kvartsfinal i F16 SM
2017-09-24 21:45
Gänget som gjorde jobbet idag Sön den 24 Sep mot Asarum

Som Skånska distriktsmästare i F16 klassen så hade tjejerna ett distriktskvalade i eftermiddags (Sön 24 Sep) mot Blekinges distriktsmästare Asarum IF. Matchen slutade med vinst för våra tjejer 5-3 och därmed är man klar för F16 SM kvartfinal i Göteborg helgen 7-8 oktober mot Jitex.

Kanon Töser!