--------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida ---------

Villl du bli medlem i vår förening eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Kanske du vill gå med i vår nystartade 1000-klubben

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.
2016 blir svårt att toppa...
2017-01-08 23:49

Jag heter Julia Wolfe och har under året spelat i Borgeby FKs ”dotter”-klubb, DFK Borgeby 09. Både i F16-laget och seniorlaget. Det har varit ett extremt framgångsrikt år som jag nog aldrig kommer att kunna överglänsa. SM-guld med F16. DM-mästare med F16. Serieseger med DFK-seniorlaget … (Dock var jag inte med i laget som även tog SM-guld i Futsal). Men som kronan på verket toppar jag det med att jag blev uttagen till F16-landslaget.

Under fem intensiva dagar i slutet av november 2016 samlades ett gäng tjejer, födda 2000, från hela landet. Totalt var vi 46 tjejer på landslagslägret som hölls på Bosön i Stockholm. Naturligtvis tränade vi en hel del. Men det var även en del teoriutbildningar och tester. Vi spelade även två internmatcher. Den ena slutade oavgjort. I den andra var jag med i det vinnande laget.

Det ända jag vet är att det framåt mars, april kommer vara en samling till. Vem som blir uttagen till denna vet vi inte. Hur truppen då kommer att se ut har vi inte heller någon aning om.

Personligen tycker jag att det gick mycket bra. Dessutom var landslagsledningens feedback till mig ganska positiv. Så jag håller tummarna för att de hör av sig igen.

Uttagningen till landslaget kom som en stor överraskning för mig. Jag visste att de tittade på SM-finalen, men att jag skulle vara intressant hade jag ingen aning om. Ett uttagnings-mejl och ett SMS gjorde min dag. Så även grattis-SMSet från min tränare här i Borgeby.

Trots att min pappa har både dansk och amerikansk bakgrund var uttagningen till det svenska landslaget något som han motvilligt kunde glädjas åt. Nä, skämt och åsido han var mycket stolt. Vad annars kunde han vara.

Som jag sa tidigare kommer 2016 bli svårt att slå. Men för närvarande är det nya utmaningar som gäller här hemma med seniorlaget i DFK. Jag har dessutom tränat några gånger med seniortruppen i BFK och hoppas naturligtvis på att kunna ta en plats i det laget och den truppen.

/Julia Wolfe

ÅRSMÖTE
2016-12-28 20:06
Borgeby Fotbollsklubbs håller årsmöte onsdagen den 25 januari 2017 från kl. 19 i klubblokalen

Alla medlemmar i Borgeby Fotbollsklubb anses härmed inbjudna till föreningens årsmöte.

Det kommer att gå av stapeln onsdagen den 25 januari 2017 från kl. 19 i klubblokalen på Borgeby IP. Räkna med att mötet pågår ca. 2 timmar. Verksamhetsåret 2016.01.01 - 2016.12.31 kommer att behandlas.

Efterhand hittar ni all dokumentation här.

Ni kommer bland annat att hitta verksamhetsberättelse, budget, revisionsberättelse ... Just nu hittar ni bara agendan.

Har ni några frågor och funderingar kan ni skicka dem till kansli@borgebyfk.se eller ringa 070 - 351 50 38.
God Jul & Gott Nytt År
2016-12-24 11:08

Borgeby FK önskar alla en God Jul & ett Gott Nytt År
JULGRANSPLUNDRING
2016-12-21 18:10
Julgransplundring
Söndagen den 15 januari mellan kl. 15 och ca. kl. 17 kommer vi att ha en julgransplundring i Bjärehovskolans matsal. Inbjudan och preliminär anmälan kommer att skickas ut till e-postadresserna via SportAdmin. Så håll koll i din e-postbrevlåda.

Serieindelningen klar
2016-11-25 13:35

Serieindelningen för föreningens div-3-lag är klar. Har varit klar lite mer än en vecka. Ni hittar den här och dessutom en massa annat.
Mindre utseendeuppdateringar på hemsidan
2016-11-23 16:07

Som den vane hemsidebesökaren säkert märker har det skett lite utseendeuppdateringar på hemsidan. Ingenting av det som fanns tidigare har tagits bort. Det har bara flyttats runt lite.

Har ni frågor eller synpunkter får ni gärna höra av er till Jörgen.