------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat för hösten 2017 och våren 2018 
och även en karta över Borgeby IP

Årsmöte i Borgeby FK
2018-01-09 00:07

Oavsett vad som tidigare informerats är det dags för årsmöte tisdagen den 30 januari 2018 kl. 18 i klubblokalen på IP. Alla dokument kan efterhand hittas här på hemsidan under dokument. Här kommer kallelse med förslag på dagordning.

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
3. Val av protokolljusterare och rösträknare.
4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
5. Fastställande av föredragningslista.
6. Styrelsens verksamhetsberättelse med årsredovisning/årsbokslut för det senaste verksamhetsårets.
7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
9. Fastställande av medlemsavgifter.
10. Fastställande av ekonomisk plan för kommande verksamhetsår.
11. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
12. Val av
a. föreningens ordförande för en tid av ett år;
b. halva antalet övriga ledamöter i styrelsen för en tid av två år;
c. suppleanter i styrelsen för en tid av ett år;
d. 2 revisorer jämte 1 suppleant för en tid av ett år. I detta val får inte styrelsens ledamöter delta;
e. 3 ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, av vilka en ska utses till ordföranden.
13. Eventuella övriga frågor som anmälts under punkt 5. Beslut i fråga av större ekonomisk eller annan avgörande betydelse för föreningen eller medlemmarna får inte fattas om den inte varit med i kallelsen till mötet.
Lycka till nu Amanda och kör hårt i Damallsvenska 2018!
2017-11-30 12:59

Amanda Kander från vårt Dam A lag har skrivit på för Damallsvenska LB07. Amanda har senaste säsongen varit lagkapten för Borgebys Dam A lag och är en uppskattad lagkamrat och en riktigt vass fotbollsspelare. Amanda kom till klubben 2011 och steg för steg utvecklats som fotbollsspelare och etablerat sig som en dominerande spelare i Div 1.

 

Redan gångna säsong 2017 har vi haft 4 spelare som vi i Borgeby FK hjälpt till att skola som spelade och som fått spela i Damallsvenskan Sofia Wännerdahl, Josefin Frigge, Malin Gunnarsson och Rebecka Persson. Nu lägger vi alltså till Amanda Kander i denna skara.

 

Vi i Borgeby FK tar det som ett gott betyg av vår verksamhet att vi kan utbilda och utveckla spelare till landets högsta nivå Damallsvenskan. Vi hoppas att det inspirerar fler unga fotbollstalanger att göra sin fotbollsresa i Borgebys utvecklings stege från flickfotbollen till juniorfotbollen via vårt F17 lag och steget in i seniorfotbollen via vårt Div 2 och Div 1 dam seniorlag.

 

Lycka till nu Amanda och kör hårt i Damallsvenska 2018!

 

Anders Persson

Ordförande


Stöd våra lag och föreningen genom att köpa våran Delikates påse
2017-11-30 12:28
Våra lag är ute och säljer dessa delikates påsar vi har tagit fram tillsammans med föreningens sponsorföretag Borgeby Fågel och Vilt nu lagom inför Julen. Stöd föreningen och lagens kassor genom att köpa dessa påsar. Kontakta våra lag om ni är intresserade av att köpa dessa lokalproducerade delikatesser!
Valberedningen informerar
2017-11-21 19:29

Vi närmar oss årsstämman och valberedningen vill veta om det finns någon som är intresserad av att jobba i styrelsen. I så fall är det bara att höra av sig till valberednings sammankallande Kristina Harrysson, Kristina.Harrysson@uniper.energy, 070 - 308 90 84.

Ni kan även läsa om valberedningen på hemsidan: http://www.borgebyfk.se/start/?ID=189825

Årsstämman är planerad till den 22 januari 2018.

Kallelse och årsberättelse kommer att läggas upp på hemsidan.
Välkommen på provträning i Borgeby FK den 13 och/eller 15 november!
2017-11-07 00:24

Borgeby FK är en av Skånes största renodlade dam- och flickfotbollsföreningar. Vi har under många år målmedvetet jobbat med att utveckla dam- och flickfotbollen i regionen. Vi jobbar med fotbollslek för våra yngsta tjejer som är 5-7 år gamla. Vi stegrar sedan fotbollsleken allt eftersom tjejerna blir äldre. Så långt skiljer vi oss kanske inte så väldigt mycket från andra duktiga föreningar i regionen. Men, det vi känner är unikt är att vi kan ta hand om och erbjuda tjejer utmaningar även som äldre flickspelare, juniorer och seniorer. Vi tycker att tjejer precis som killar förtjänar att kunna erbjudas en stimulerande utmaning i lagom takt hela vägen upp till seniorspel. Vi kan i våra äldre flicklag erbjuda spel i såväl utmanande Skåneserier som zonserier. Efter detta har vi vår talanggrupp, där vi erbjuder spel i en regional F17 elitserie och seniorspel i dam div. 2. Ytterligare ett steg upp har vi vår dam A trupp som är ett väletablerat lag i div. 1.

 

Allt vårt arbete med att utveckla fotbollsspelare har gett god utdelning. Vi har idag en stor junior- och damseniorverksamhet. Vår förening har under flera år haft spelare med i både distriktslag och ungdomslandslag. Våra F16 tjejer blev förra året svenska mästare, både i fotboll och Futsal. I år vann denna talangfulla trupp bl.a. världens mest prestigefyllda ungdomsturnering Gothia Cup G16. Vi har under innevarande år haft hela fyra Borgeby fostrade spelare i startelvan i damallsvenskan i LB07.

 

Vi anser att vi har en verksamhet där vi kan få många tjejer att utvecklas i sin fotboll. Och utan att sticka ut hakan alltför mycket, skulle vi t.o.m. kunna påstå att vi är lite av vår regions talangfabrik för damfotbollen.

 

Nu närmar sig den s.k. frimånaden inom fotbollen och vi bjuder in till öppna provträningar. För vår talanggrupp F17 & div. 2 har vi öppna provträningstillfällen redan nu den 13 och 15 november (19:00-20:30). Är du nyfiken på vår verksamhet, sugen att komma på provträning eller har frågor?! Tveka inte att höra av dig till oss.

 

Ring eller mejla mig, så ska jag försöka svara på era frågor och ser till att ni får kontakt med våra tränare och ledare inom junior- och dam verksamheten. (anders@persson.nu mobil 0707-152031)

 

Vill du utvecklas som fotbollsspelare, tveka inte att höra av dig!


Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsor
Klubbsponsorer