------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat för hösten 2017 och våren 2018 
och även en karta över Borgeby IP

Nordic Wellness
2018-04-15 09:33

Medlem erhåller 20 % rabatt på medlemskap (obs, gäller ord. priser)

 

Stöd föreningen genom att bli medlem på Nordic Wellness i Bjärred eller Lomma, för var fjärde medlem erhåller Borgeby FK en timmes gratis träning med licensierad Instruktör eller Personlig tränare. 

 

En av de viktigaste drivkrafterna bakom ett aktivt och friskt liv är inspirerande och rolig motion. Motivationen är helt avgörande för att man ska kunna träna kontinuerligt och långsiktigt. 


Vi tror därför på hållbar träning och skruvar jämt på nya lösningar för att göra våra lokaler, maskiner och pass ännu mer tilltalande.


På Nordic Wellness möter man alltid ett genuint engagemang, en hög servicegrad och en miljö som är laddad med positiv energi. 


Det ska vara kul och stimulerande att komma hit, vare sig det handlar om att fika med kompisarna eller att testa sina gränser

Seriepremiär Dam div 2 mot Åhus IF Sön 15 April, 15:00
2018-04-15 09:25
Kom ner till Borgeby IP och stötta våra Borgeby töser!
Borgeby Cup 2018 & Sommarfotbollsskolan 2018
2018-04-11 19:17

Nu går det att läsa mer och anmäla er till dessa arrangemang som anordnas av Borgeby FK.

  • Borgeby Cup 2018 hittar ni genom att klicka här.

  • Sommarfotbollsskolan hittar ni genom att klicka här.

Eller så hittar ni båda via hemsidan och våra arrangemang.
Grästräningsschemat
2018-04-11 09:27


Nu är grästräningsschemat upplagt på föreningens starthemsidan. Ni kan även hitta det i PDF-format här genom att klicka på länken under bilden.

Ni kan också hitta det bland dokumenten.
Borgeby Cup general sökes!
2018-03-09 00:29
Borgeby Cup är en av föreningens viktigaste aktivitet under året, en av södra Sveriges största cuper för tjejer. Utöver en massa fotboll så är det ett enormt skyltfönster för Borgeby FK. Carl Ranhög har varit cup general de senaste två åren och gjort ett fantastiskt jobb. I föreningen är vi glada för att Carl nu har blivit invald i styrelsen och är numera föreningens kassör. Så vi behöver lämna stafettpinnen vad det gäller Borgeby Cup till någon som skulle vilja ta sig an att hålla samman Borgeby Cup 2018. Vi är redan många i cup arrangemangs gruppen som kommer att fortsätta med våra delar så som Idrottsplatsansvarig, kiosk, domare, sekretariat, mm. Men vi behöver någon som håller samman det hela. Är du intresserad och vill veta mer kontakta gärna Carl Ranhög (0709-830660) eller Anders Persson (0707-152031) för mer info eller skicka ett mejl till kansli@borgebyfk.se
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsor
Klubbsponsorer