------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat från och med hösten 2018
och även en karta över Borgeby IP.

Vi gratulerar Borgeby FK:s Louise Hayden som blivit uttagningen till SvFF:s Tipselitläger 27-29 Nov
2018-11-15 10:53

Förbundskaptenerna Anders Johansson och Pia Sundhage har tagit ut Louise Hayden till Svenska fotbollsförbundets Tipselitlägret i Göteborg den 27-29 November.

Grattis Louise och kör hårt!

Grattis Amanda till uttagningen till F16 Landslagslägret på Bosön
2018-11-14 17:26

Förbundskapten Pär Lagerström har tagit ut Borgebys Amanda Altheden till F16 landslagsläger på Bosön 22-25 November. Grattis och kör hårt!

Intresserad av Borgeby FK:s fotbollsverksamhet 2019?
2018-10-30 16:20
Firande efter seger mot Jitex och avancemanget till Elitettan 2019

Fotbollssäsongen 2018 är över, nu laddar vi om planeringsmässigt för 2019. För Borgeby FK är det lite extra spännande då vi på seniorsidan har nått vår största framgång någonsin i klubbens historia genom att vi kvalificerat oss till Elitettan.

Föreningens har jobbat långsiktigt med en strategi som vi satte för 3-4 år sedan där vi satte upp att vi skulle ligga i Elitettan med vårt Dam A lag. I strategin låg också att vi vill ha ytterligare ett seniorlag på Borgeby IP i minst div 2, för att erbjuda både bred och spets. Vi vill erbjuda fotbollstalanger i föreningen och vårt närområde en bra fotbollsutvecklingsstege från juniorfotbollen till seniorfotbollen.

Vi har jobbat strukturerat med att stärka komptensen på tränar och ledarsidan. Denna satsning kommer att snäppas upp ytterligare inför 2019 för att kunna erbjuda den bästa möjliga fotbollsmiljö för våra spelare. Vi har många nya spännande projekt och satsningar på gång.

Den sk Frimånaden inom fotbollen närmar sig och är du nyfiken på oss i Borgeby FK vad vi har att erbjuda dig som fotbollsspelare anmäl dig redan på vårt formulär (intresseanmälan klicka HÄR) nu så ser vi till att bjuda in dig på informationsmöte och våra öppna provträningar under nov-dec.

Kvalmatcherna mot Jitex - highligts alla 7 målen!
2018-10-23 16:00

Klicka HÄR för att se alla 7 målen!

Borgeby FK klart för Elitettan!!!!!
2018-10-20 19:04
3-0 hemma förra helgen i Eliettankvalet följdes upp av 4-0 seger mot Jitex i Mölndal ikväll, 7-0 total! Borgeby FK är därmed klara för elitettan 2019! Grattis alla spelare och ledare som gjort denna Borgebybragd möjlig!!!