------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat från och med våren 2018
och även en karta över Borgeby IP

Vill ni ha information om som rör kioskverksamheten kan ni hitta
den under här

Hur gick det idag då? Blev det serieseger?
2018-09-08 20:41
Jodå, det gick hur bra som helst. Vinst med 3 - 0 och säkrad serieseger. Det hade varit nog med att ta en poäng. Men varför ska man vara sämre än vad man är??? Man ska inte heller glömma att det fortfarande är 4 omgångar kvar av seriespelet.

Trots serieseger går man tyvärr inte direkt upp till Elitettan. Man måste spela två kvalmatcher (en hemma och en borta) mot vinnaren i damer Div. 1 Mellersta Götaland.

Just nu ser det ut att bli Jitex Mölndal BK. Men det kan teoretiskt sett fortfarande bli IFK Norrköping FK. Vi får vänta och se vem det blir. Här är i alla fall en länk till damernas Div. 1 Mellersta Götaland.

Oavsett vem det blir är kvalspelsmatcherna bestämda till att spelas mellan den 13 och 21 oktober och segraren i damernas Div. 1 Södra Götaland ska börja hemma.

Med andra ord kommer Borgeby FK att börja spela hemma. Förmodligen någon av datumarna den 13 - 14 oktober. Håll ögonen öppna när det nu blir. Om inget annat här på hemsidan.
Tränaren har ordet - Välkomna till Borgeby IP för en historisk match!
2018-09-07 16:05

I helgen kan föreningenför första gången i klubbens historia stå som segrare i div 1. Förutsättningarna är att vi behöver ta minst 1 poäng. Men vårt fokus ligger självklart på att ta 3 poäng. För detta krävs en gedigen arbetsinsats.

Man får inte fuska med detaljer som uppladdning, uppvärmning ochförståelsen för vad som krävs av varje individ för att kollektivet ska fungera! Här har tjejerna i match efter match visat att man har den förståelsen och den kommer finnas idag också.

Vi har som vana trogen en riktigt bra träningsvecka bakom oss med högt tempo, bra kvalité Och inte minst massor av skratt och glädje.

Idag står Karlskrona för motståndet som vi besegrade med 3 - 2 i våras. I mina ögon var Karlskrona ett av de bättre lagen vi mött. Man har ett bra passningsspel, en bra centrallinje och är effektiva på fasta situationer.

Vi måste vara på tå och prestera på max om vi ska ha poäng med oss idag! Varmt välkomna till helgens historiska match på Borgeby IP kl 14.00 Lör 8 sep.

//Patrik Persson

I helgen kan vi säkra seriesegern i div 1 på hemmaplan!! Lör 8 sep 14:00, se till att vara på plats!
2018-09-05 23:06

Borgeby FK tar emot Karlskrona FF kl 14:00 uppe på Borgeby IP. Med 16 vunna matcher på 17 spelade omgångar har våra damer försatt sig i en mycket bra situation. Vilket innebär det att med 5 omgångar kvar i Div 1 så kan våra damer säkra seriesegern i div 1 södra Götaland genom ett minst ett oavgjort resultat.

Kom till Borgeby IP på lördag och stötta våra tjejer och förhoppningsvis fira seriesegern och klubbens största framgång i seriespelet på seniorsidan någonsin!

Välkomna!