------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Kanske du vill gå med i vår nystartade 1000-klubben

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat och en karta över Borgeby IP under 2017

Borgeby FK vinner Gothia Cup finalen F16
2017-07-21 20:38
I matchens sista minuter gör Julia Wolfe 3-2 till Borgeby i Gothia Cup finalen F16 och säkrar en mycket prestigefylld cup seger!! Hela föreningen riktar ett stort grattis till hela truppen inkl ledare och tillresta supportrar!
Höstens matchplaneringen på Borgeby IP
2017-07-16 19:12
Den första preliminära planering av höstens matcher på Borgeby IP är nu färdig.

Planeringen av föreningarnas hemmamatcher på Borgeby IP är nu klar. Vi tackar Titti för detta.

Lagens matcher börjar nu uppdateras i FOGIS. Borgeby FKs hemmamatchtider har under dagen också kommit in. Gå gärna in och kolla.

Sista dagen för den första preliminära inmatningen är den 19 juli. Sedan följer en process som ska avslutas med att spelschemat blir definitivt den 1 augusti.

Har ni bortamatcher ni vill och måste planera om, ska ni göra det snarast efter den 19 juli. Eller det kanske till och med är så att något "bortalag" kontaktar er för att eventuellt flytta en av våra hemmamatcher. Agera då snabbt.

Sommarrapporten från Borgeby FK:s Flickor 2005/06
2017-07-04 16:25

Träningsgruppen är fortsatt 15-25 tjejer. Vi jobbar med att öka träningsnärvaron på de sista 25%. av tjejerna, speciellt nu när vi ser en utväxling speciellt hos de tjejer som tränar mer. Vi har satt ett 75% mål för träningsnärvaro under "tävlingssäsong" med uppföljning 4 ggr under den tiden. Spelmässigt så hittar tjejerna mer och mer rätt och spelatrukturen vi jobbar med sättet sig bättre hela tiden.

Hösten vrålstartar med 2 mixade 05/06-cuper och sedan Borgeby Cup, seriespel på förhoppningsvis B-nivå, Bootcamp m träningsmatch och någon höstcup som utespelsavslutning. Planer för kommande vinter/vår gror redan innanför pannbenen och vissa av oss ledare ser redan an 2018

Jesper
Sommarrapporten från Borgeby FK:s Flickor 2008
2017-06-27 23:31
Fotbolltjejerna i F2008 nere på Borgeby IP!

Under vintern och våren 2017 har vi fortsatt jobba med vårt primära ledord, nämligen att ha KUL tillsammans!! Förutsättningarna för detta ord har vi försökt utveckla. För ett par år sedan innebar det kanske lite mer bolllekar och nu innebär det mer avancerade bollövningar. Att ha KUL och att stötta varandra i medgång och motgång pratar vi ständigt om, inte minst på matcherna.

Detta halvåret har varit spännande och mycket nytt. Inte minst att spela 7-manna! Under sista halvåret 2016 jobbade vi mycket med passningsspelet. Under senaste halvåret har vi fortsatt med detta och i början kompletterade vi även med mer fokus på positionering, avslut och försvarsspel. Därefter har vi även försökt utveckla målvaktsspelet samt den senaste 1,5 månaden jobbat mycket med teknik och fasta varianter.

Matchspelet har också fungerat bra, vi har haft ett lag i seriespel och även haft några träningsmatcher mot Nike. Vårt samarbete med dom fungerar för övrigt mycket bra. Vi har inte räknat poäng, segrar och förluster som ni vet men är mycket nöjda med vårt spel och förbättring. Alla har spelat matcher och i matcherna har självklart alla spelat lika mycket och vi har också sett till att alla får prova alla positioner i samma utsträckning.

Vi har tappat några spelare under halvåret (några som provade på att spela under en tid men inte riktigt fastnade för det). Glädjande nog har vi också lyckats rekrytera ytterligare spelare vilket gör att vi har en sund storlek på truppen. Vi hoppas dock kunna bli några fler.

Till slut vill vi passa på att passa styrelse, ledare, spelare och alla andra runt BFK en härlig sommar!!

Tränarna i BFK F-08

Maria, Erik, Henrik