--------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida ---------

Villl du bli medlem i vår förening eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från vår web-shop Klicka här!

Kanske du vill gå med i vår nystartade 1000-klubben

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.
Borgeby FKs större arrangemang 2017
2017-03-20 09:22

Under 2017 kommer föreningen att anordna två större evenemang.

1) Borgeby Cup lördagen den 12 augusti och
2) Sommarfotbollsskolan måndag-torsdag den 14-17 augusti (vecka 33). I år kommer denna vara fyra (4) dagar.

Boka redan nu in dessa dagar. Naturligtvis som spelare, men även som styrelsemedlem, ledare, förälder, ... Alla behöver hjälpa till. Framför allt under Borgeby Cup.
SM-final
2017-03-05 12:07
Vasaloppet och 5-milen i VM i all ära. Men vad slår väl en SM-final. Borgeby-tjejerna har gått till final och spelar alltså om de ädlaste platseena. 2017 har alla förusättningar att bli lika bra som 2016. Men då krävs ytterligare stöd på läktaren. Kl. 15 kör finalen igång mot Jitex Mölndal BK.

Så kom upp till.Helsigborg Arena och HEJA fram tjejerna så de kan titulera sig Svenska Mästarinnor.

Nytt SM-guld???
2017-03-03 09:15

SM-slutspel i Futsal!!! För andra året i rad. Dessutom i Helsingborg. Närmre än så kan det nästan inte bli.

KOM TILL HELSINGBORG OCH HEJA FRAM OSS TILL SM-GULD. FREDAGEN DEN 3 MARS TILL OCH MED SÖNDAGEN DEN 5 MARS SPELAR VI OM MEDALJERNA. VI BEHÖVER ERT STÖD.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En av spelarna som kommer att spela och representera Borgeby FK i SM-slutspelet heter Olivia Altheden.

Jag och har under året spelat i Borgeby FKs seniorlag, Borgeby FKs ”dotter”-klubb, DFK Borgeby 09. Både i F16-laget och seniorlaget. Förra året var ett extremt framgångsrikt år som jag nog aldrig kommer att kunna överglänsa. SM-guld med F16. DM-mästare med F16. Serieseger med DFK-seniorlaget … (Dock var jag inte med i laget som även tog SM-guld i Futsal). Men som kronan på verket toppar jag det med att jag blev uttagen till F17-landslaget i Futsal.

Jag var även uttagen till landslaget i Futsal i Portugal med F17-laget. Under några dagar i somras spelade vi en fyr-nationers-turnering. Naturligtvis tränade vi också en hel del. Vi spelade tre matcher och vi förlorade två och vann en. I den matchen vi vann gjorde jag också ett mål. Matchen i sin helhet kan ses på Svenska FF’s hemsida här: http://svenskfotboll.se/futsal/f17-futsal/arkiv/landslag/2016/07/avslutade-med-seger-mot-italien/

För ett par veckor sedan var jag och Johanna Lindbom uttagna till landslaget igen i Örebro. Tyvärr blev Johanna sjuk och kunde inte följa med. Under några intensiva dagar för ett par veckor sedan tränade vi och spelade match. Under den matchen utsåg landslagsledningen mig till lagkapten. Större kan det knappt bli. Jo, visst kan det. Men, men, … För detta behövs att ni andra hjälper till så vi blir svenska mästare. Igen.

Som avslutning kan jag väl säga att just nu så tränar och spelar jag med BFK-seniorlaget. Hoppas och siktar på att ta kunna ta en plats i den truppen.

/Olivia Altheden.

Nytt lag och ny åldersklass (F11 - flickor födda 2011)
2017-03-03 00:27
Under våren kommer föreningen dra igång lag för tjejer födda 2011. Redan nu har ett första uppstartsmöte hållits och vi söker intresserade spelar och ledare. Vill ni börja spela fotboll får ni gärna fylla i era uppgifter via följande länk: http://www.borgebyfk.se/form/Default.asp?ID=125021

Alternativt ringer, 070-351 50 38, eller e-postar, kansli@borgebyfk.se, om ni har frågor.
Ledare/tränare till vår nya flickor födda 2011 grupp i Borgeby sökes
2017-02-23 13:22
Det är dags att plantera nya fotbollstjärnor i Borgeby. Det gör vi genom att dra igång flickor födda 2011 eller senare. Som ett första steg kommer vi att ha ett uppstartsmöte för intresserade att engagera sig som ledare/tränare och detta redan nästa veckan. Intresserad av att engagera dig? Hör av er till: kansli@borgebyfk.se eller ring Anders Persson 0707-152031.