------- Välkommen till Borgeby FK´s hemsida -------

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen: Klicka här!

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig.

Här hittar ni träningsschemat för hösten 2017 och våren 2018
och även en karta över Borgeby IP

SM-GULD
2018-02-21 14:09
                                                 Stort GRATTIS från föreningen

till de ledare och spelare som gjorde det

I helgen som gick tog Borgebys F17-tjejer SM-Guld i futsal. De tre senaste åren har det blivit Guld, Silver, Guld. Ganska bra resultat med andra ord.

SM-slutspelet är igång
2018-02-16 19:59
I Helsingborg i helgen, 16-18 februari, avgörs SM-slutspelet i Futsal i F17-klassen. Lika säkert som tomten på julafton spelar Borgebys tjejer detta slutspel. På fredagen och lördagen spelas två gruppspel där 1:an och 2:an från respektive grupp går till semifinalerna på söndagen.

En match har redan spelats och det gick kanonbra. Det blev vinst i första gruppspelsmatchen mot Brämhults IK med 5 - 1.

Kom upp till Helsingborg och heja. Helsingborg ligger ju bara "runt hörnet". Imorgon spelar tjejerna mot ett Umeå-lag kl. 11:30 och sedan mot ett Stockholms-lag kl. 16:55

Om ni mot förmodan inte kan vara på plats så kan ni följa tjejerna här. Men bara resultatmässigt, och det är ju inte alls samma sak som att se det live.

Så, med andra ord: "Var där eller var fyrkantig"
SM-slutspel i Futsal för F17
2018-02-05 19:25

Föreningens F17-lag spelade gruppspel i Halmstad söndagen den 4/2. Det gick så bra att man vann gruppen och gick till slutspelet i Helsingborg den 16-18/2.

Lottning och spelschema är inte klar i skrivande stund. Så ni får försöka följa den på: https://www.futsalsm.se/ eller http://svenskfotboll.se/futsal/sm-i-futsal/

Boka redan nu in helgen den 16-18/2. Kom och heja fram Borgeby-tjejerna. Antingen blir det Idrottens Hus eller Helsingborgs Arena. Spelar kanske inte så stor roll eftersom de ligger bredvid varandra.
Årsmöte i Borgeby FK
2018-01-09 00:07

Oavsett vad som tidigare informerats är det dags för årsmöte tisdagen den 30 januari 2018 kl. 18 i klubblokalen på IP. Alla dokument kan efterhand hittas här på hemsidan under dokument. Här kommer kallelse med förslag på dagordning.

1. Fastställande av röstlängd för mötet.
2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
3. Val av protokolljusterare och rösträknare.
4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
5. Fastställande av föredragningslista.
6. Styrelsens verksamhetsberättelse med årsredovisning/årsbokslut för det senaste verksamhetsårets.
7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste verksamhetsåret.
8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.
9. Fastställande av medlemsavgifter.
10. Fastställande av ekonomisk plan för kommande verksamhetsår.
11. Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.
12. Val av
a. föreningens ordförande för en tid av ett år;
b. halva antalet övriga ledamöter i styrelsen för en tid av två år;
c. suppleanter i styrelsen för en tid av ett år;
d. 2 revisorer jämte 1 suppleant för en tid av ett år. I detta val får inte styrelsens ledamöter delta;
e. 3 ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, av vilka en ska utses till ordföranden.
13. Eventuella övriga frågor som anmälts under punkt 5. Beslut i fråga av större ekonomisk eller annan avgörande betydelse för föreningen eller medlemmarna får inte fattas om den inte varit med i kallelsen till mötet.
Lycka till nu Amanda och kör hårt i Damallsvenska 2018!
2017-11-30 12:59

Amanda Kander från vårt Dam A lag har skrivit på för Damallsvenska LB07. Amanda har senaste säsongen varit lagkapten för Borgebys Dam A lag och är en uppskattad lagkamrat och en riktigt vass fotbollsspelare. Amanda kom till klubben 2011 och steg för steg utvecklats som fotbollsspelare och etablerat sig som en dominerande spelare i Div 1.

Redan gångna säsong 2017 har vi haft 4 spelare som vi i Borgeby FK hjälpt till att skola som spelade och som fått spela i Damallsvenskan Sofia Wännerdahl, Josefin Frigge, Malin Gunnarsson och Rebecka Persson. Nu lägger vi alltså till Amanda Kander i denna skara.

Vi i Borgeby FK tar det som ett gott betyg av vår verksamhet att vi kan utbilda och utveckla spelare till landets högsta nivå Damallsvenskan. Vi hoppas att det inspirerar fler unga fotbollstalanger att göra sin fotbollsresa i Borgebys utvecklings stege från flickfotbollen till juniorfotbollen via vårt F17 lag och steget in i seniorfotbollen via vårt Div 2 och Div 1 dam seniorlag.

Lycka till nu Amanda och kör hårt i Damallsvenska 2018!

Anders Persson