----------- Välkomna till Borgeby FKs hemsida ---------

BORGEBY FK

"Står upp för en positiv matchmiljö" genom att genomföra SkFFs Grönt Kort-utbildning

Villl du bli medlem i föreningen eller uppdatera dina uppgifter Klicka då här!

Vill ni beställa från web-shopen.

Eller du kanske vill läsa om föreningen på andra social medier.

Under klubblokalen kan ni även se i kalendern om lokalen är ledig och göra en bokning.

Här hittar ni träningsschemat från och med hösten/vintern 2019
och även en karta över Borgeby IP.

Du kan också hämta och skriva ut Domarkvitton (kan vara bra att ha ett antal för ledare)
Vi hälsar Amanda Olsson och Annie Haglund välkomna till Borgeby FK:s Dam A trupp
2020-02-21 13:30
Till vänster Amanda Olsson och till höger Annie Haglund
Både Amanda Olsson och Annie Haglund kommer närmast från LB07. Amandas moderklubb är Furulunds IK där hon spelade fram till 2018. Annie kommer ursprungligen från Hörby FF och har spelat i två år i LB07.

Huvudtränare Peter Ahlin säger att han är väldigt glad att tjejerna valt att skriva på för Borgeby FK. Trots att han bara sett dom i några få provträningar så känner han att det är tjejer med bra karaktär och attityd och som han tror kommer att tillföra truppen ytterligare energi.

Varmt välkomna till oss töser!
Målfarliga Sofia Anker-Kofoed klar för Borgeby FK
2019-12-16 22:27
Sofia Anker-Kofoed, kommer närmast från Hammenhög IF där hon var laget bästa målskytt
Vi hälsar Sofia Anker-Kofoed välkomna till Borgeby FK. Sofia studerar till fysioterapeut vid Lunds Universitet. Som fotbollsspelare är Sofia erfaren och välmeriterad har spelat Damallsvenskan med FC Rosengård, Collage fotboll med Washington State Cougars, meriter från Svenska F17 och F19 landslag, kommer närmast från Hammenhög IF senaste säsongen där hon var lagets bästa målskytt. Sofia har provat på att träna med oss ett tag och visat på sin fina spelförståelse och skicklighet. Peter Ahlin säger - att han gillar Sofias offensiva egenskaper som Borgeby kommer att ha mycket nytta av. Sofia berättade att hon verkligen gillar Borgeby FK:s klubbdevis "Spelglädje gör skillnad".

Välkommen till oss Sofia!
Hannah, Agnes och Myra ansluter till Dam A truppen - Välkomna!
2019-12-16 16:31
Från Vänster Agnes Bäck, Hannah Niskanen och Myra Malmborg
Vi är väldigt glada att Hannah Niskanen, Agnes Bäck och Myra Malmborg ansluter till vår Dam A trupp. För oss som kan vårt borgeby är tjejerna inte nya för föreningen utan var bl a med i den trupp som tog föreningens makalösa Gothia Cup seger i F16 klassen 2017.

Välkomna töser!
Thea Birgerud ansluter till seniortruppen efter Julhelgerna
2019-12-06 20:57
Thea Birgerud har nyligen valts till 2019 års Academic All-America Womens Soccer Team, selected by College Sports Information Directors America (CoSIDA)

Vi har glädjen att hälsa Thea Birgerud tillbaka till Sverige, Skåne och Borgeby. Efter en session i College fotbollen så kommer Thea efter juluppehållet komma tillbaka till Borgeby FK. Hon är taggad för säsongen 2020 med Borgeby gänget. Thea är en mycket uppskattad och omtyckt spelare i truppen. Med sin fina blick för spelet, härliga känsla på fötterna och energi så kommer hon att bidra med mycket till Borgeby FK, åter igen!

Välkommen till himmaplan!

Erbjudande från Intersport på Nova Lund