Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -

Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.


Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här


Borgeby FK följer Skåne Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida. Borgeby IP är för tillfället en publikfri idrottsplats. 


Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.


Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
Målvaktstränare i seniorlaget
2020-11-28 09:51
Elias Åkeborg, målvaktstränare i seniorlaget
Det är med stor glädje vi presenterar målvaktstränare för seniorlaget för nästa säsong: Elias Åkeborg!
Elias är ett känt ansikte i BFK där han tränat både målvakter i seniorlaget och ungdomslagen. 

Tillsammans med Izet och Johan och spelarna ska nu Elias jobba för att skapa de allra bästa förutsättningarna för en spännande säsong i Elitettan.
Stöd BFK när du Black Friday-shoppar
2020-11-26 19:05
Nu har årets största shoppingdag - BLACK FRIDAY startat. Det innebär grymma rabatter hos nästan alla nätbutiker, dessutom har Sponsorhuset höjt ersättningen på de flesta butiker med hela 50%. 

Få hem dina julklappar på ett säkert sätt samtidigt som både du själv och Borgeby FK får pengar tillbaka! Se alla erbjudanden här:  https://www.sponsorhuset.se/borgebyfkfotboll/rea-kampanjer
Julens delikatesspåse är äntligen här!
2020-11-24 22:10

Stöd ditt lag och BFK genom att beställa en eller flera påsar med lokalproducerade delikatesser från Borgeby Fågel och Vilt.


Perfekt att ge bort till jul eller till julbordet!


Beställ senast den 10 december hos respektive lagansvarig. 

BFK välkomnar våra nya seniortränare
2020-11-23 17:06
Johan Håkansson, assisterande tränare, och Izet Kajlic, huvudtränare, BFK seniorlag
Vi är stolta att kunna presentera Izet Kajlic och Johan Håkansson som huvudtränare respektive assisterande tränare för BFK:s seniorlag som spelar i Elitettan nästa säsong.

Varmt välkomna till Borgeby FK!
Uppdatering restriktioner, 2020-11-17
2020-11-17 17:29

Nedan följer de nya restriktionerna från Skånes fotbollsförbund som Borgeby fotbollsklubb följer.Idag förlängde Folkhälsomyndigheten de skärpta allmänna råden som infördes i Skåne län den 27 oktober. De skärpta råden som gäller bland annat idrotten, innebär att föreningar i Region Skåne fortsättningsvis ska avstå från att genomföra matcher och träningar.
Undantag gäller för lag i Allsvenskan, OBOS Damallsvenskan, Elitettan, Superettan samt Ettan Södra, elever på idrottsgymnasium under skoltid samt träning för barn och unga födda 2005 och senare.
Förlängningen gäller fram till och med den 13 december.


Under pandemin har vårt fokus varit att minska smittspridningen av coronaviruset, och samtidigt på ett ansvarsfullt sätt genomföra den fotbollsaktivitet som är möjlig under rådande omständigheter. Vi ska följa beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och vara beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Svensk fotboll har tagit ett stort ansvar och det är viktigt att vi fortsätter göra det.


Folkhälsomyndigheten (FHM) har nu, i samråd med smittskyddet i Region Skåne, beslutat att förläng de skärpta allmänna råd och i vart fall fram till och med den 13 december. Beslutet grundar sig i den snabba ökningstakten i spridning av covid-19 i regionen, vilken gett ett ökat antal intagna i sjukvården och ett ökat antal utredningar om covid-19 på särskilda boenden.

Vi uppmanar alla fotbollsföreningar i Skåne fortsätta att ta sitt ansvar och följa dessa skärpta allmänna råd som – efter förtydliganden från FHM och Riksidrottsförbundet – innebär följande för fotbollsidrotten i Skåne:


·         Föreningar ska fortsättningsvis avstå från matcher, inkl. träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.


·         Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.


·         Undantag gäller för lag i Herrallsvenskan, Superettan, Ettan Södra samt elever på idrottsgymnasium, under skoltid .


Utbildningar i Skåne


Skånes FF kommer inte att anordna några spelarutbildningar under resten av 2020.
Det kommer inte heller att hållas några fysiska tränarutbildningar fram tills den 15 januari 2021.
Däremot kommer det att genomföras digitala utbildningar med början i december. Mer information om detta kommer senare.

I domarverksamheten finns inga fysiska utbildningar planerade men vid behov genomförs digitala utbildningar i Futsal.


Allmänna sammankomster i Skåne


Länsstyrelsen i Skåne Län kommer inom kort meddela vilken gräns som gäller för Skåne gällande antal deltagare vid allmänna sammankomster.


Frimånaden 2020


Skånes Fotbollförbund får många frågor gällande frimånaden. Eftersom träning inte kan genomföras med anledning av gällande restriktioner så har många föreningar önskat att frimånaden ska förlängas. Skånes FF äger inte denna frågan men vi har i en skrivelse till Svenska Fotbollförbundet framfört våra föreningars önskemål och frågan behandlas just nu av Svenska Fotbollförbund.
I nuläget vet inte Skånes FF när besked från SvFF kommer.


Medlemserbjudande i SportAdmin-appen
2020-11-15 16:14

BFK arbetar just nu för att utveckla användandet av vårt föreningssystem SportAdmin. Som medlem får du ditt medlemskort digitalt direkt i telefonen, du kommer att kunna betala medlemsavgiften med nya digitala betalningsmetoder och du kan på ett enkelt och smidigt sätt ta del av erbjudande unika för våra medlemmar.


Om du inte redan laddat ner ”SportAdmin MedlemsApp” rekommenderar vi att du gör det redan idag från AppStore eller Google Play, för att ta del av nästa veckas medlemserbjudande från Bjärreds Krog (erbjudandet och medlemskortet hittar du under menyn Medlemskort i appen).

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Kontaktuppgifter hittar du här

Nyheter från våra lag
 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer