Välkomna till säsongen 2021!

På grund av den rådande pandemin krävs biljett för insläpp till BFK Dams hemmamatcher. Biljett köps eller fås mot uppvisande av årskort vid entrén till matchområdet.

Årskortskortspriser 2021 för Damer i Elitettan

• Endast årskort: 500 kr
  • Pensionär och studerande:  400 kr
  • Supportermedlem:  250 kr

Årskortet är personligt och beställs på fliken Beställning av årskort.

Årskortet får du digitalt i SportAdmins medlemsapp (laddas ner från AppStore eller Google Play). Har du ingen smartphone ber vi dig kontakta Kansliet för att få ett fysiskt kort.

Notera att innehav av årskort inte är en garanti för plats på match. De regler som gäller för köp av biljett gäller även för årskortsinnehavare (som dock inte betalar för biljetten).

Supportermedlemskap kan du anmäla via Medlemsknappen på första sidan eller via denna länk.

Entrépriser 2021 för vuxen (fr. 18 år)

• Dam Elitettan: 80 kr.
  • Pensionär/studerande 50 kr.