Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.

Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här

Borgeby FK följer Skåne Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
MATCHDAG: Borgeby FK Dam - Rosengård FC
2021-10-12 11:40

Ikväll tar Borgeby FK Dam emot Rosengård FC i Svenska Cupens tredje spelomgång.

🕝 12 oktober kl. 19:00, Biljettförsäljningen startar kl. 18:00
🆚 Rosengård FC

🎫 100 kr, 50 kr för pensionär och studenter. Gratis för barn och ungdomar under 18.

📍 Borgeby IP, plan E

Notera att årskort till Elitettans matcher inte gäller för Svenska Cupen.

Kiosken kommer att vara öppen med försäljning av kaffe, te, kolsyrad dryck, kaka och grillad korv.

Välkomna!

MATCHDAG: Borgeby FK Dam - Bollstanäs
2021-10-09 11:00

MATCHDAG💪🏼💥

Idag tar vi emot @bollstanas_sk på IP!

🆚 Bollstanäs SK
🕒 14:00
📍 Borgeby IP

Välkomna till Borgeby IP för att stötta oss ❤️🤍

Svenska Cupen 12 oktober: Borgeby FK Dam - Rosengård FC
2021-10-06 08:29

Tisdagen den 12 oktober tar Borgeby FK Dam emot Rosengård FC i Svenska Cupens tredje spelomgång.

🕝 12 oktober kl. 19:00, Biljettförsäljningen startar kl. 18:00
🆚 Rosengård FC

📍 Borgeby IP

Notera att årskort till Elitettans matcher inte gäller för Svenska Cupen.

Välkomna!

Vinterschema 2021-2022
2021-10-04 17:03

Det nya träningsschemat för konstgräsplanerna som gäller under höst-vinter-vår 2021-2022 börjar gälla idag.

Ni hittar det under Träningsschema i den övre menyraden.

INSTÄLLD: Svenska Cupen BFK - FC Rosengård
2021-09-29 18:50

Kvällens match i Svenska Cupen mellan Borgeby FK Dam och FC Rosengård är inställd på grund av vädret.

Nytt speldatum kommer inom kort.

Senior
Matchdag: Mallbackens IF Sunne v Borgeby FK