Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.

Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
BFK:s sommarfotbollsskola 2022 - anmälan öppen
2022-05-08 13:35

Sommarfotbollsskolan anordnas varje år i augusti, strax för skolstart, för flickor i åldrarna 7-13.

Under en vecka blandas skoj, lek, tävlingar och självklart mycket fotboll på Borgeby IP. Allt i en härlig mix, där det allra viktigaste är att ha kul!

2022 planeras sommarfotbollsskolan mellan måndagen den 8 augusti till och med fredagen den 12 augusti (vecka 32)

<<< Anmälan till Borgeby FKs sommarfotbollsskola 2022 >>>

Borgeby Cup 2022
Anmälan till Borgeby Cup är öppen!
2022-04-25 13:23, Borgeby Cup 2022

Borgeby Cup anordnas den 13 augusti 2022 på Borgeby IP. Läs mer om cup och anmäl ditt lag på cup-sidan:

Från och med idag är det sommarschemat som gäller
2022-04-25 09:13

Från och med idag är det dags att träna och spela på gräsplanera. Träningschemat finns på hemsidan via fäljande länk: http://www.borgebyfk.se/sida/?ID=205369

BFK:s Styrelse 2022
2022-04-17 09:47

Borgeby FK:s nya styrelse har nu hunnit ha sina första möten. Vi välkomnar Heidi Sundin och Henrik Hassel till de som sitter kvar sedan förra året: Christian Wolfe, Fredrik Öhlund, Jessika Lundkvist, Martin Gerge Nilsson och Mirja Carlsson Möller. Vi välkomnar även suppleanterna Linda Carlstedt och Lars Hazelius. Styrelsen leds av Mirja Carlsson Möller som tagit över som ordförande. Ansvarsfördelning och kontaktuppgifter till styrelsen hitta ni under Kontakt i översta menyraden.

Vi vill rikta ett stort tack till Emma Gardell, Staffan Wester och Ditte Nordström för era insatser i styrelsen och föreningen de senaste åren.

Styrelsen ser fram emot det kommande året och att tillsammans och med er för att fortsätta arbeta för att ge våra tjejer de bästa förutsättningarna att utvecklas genom fotbollen!

Borgeby Cup 2022
2022-04-11 18:04, Borgeby Cup 2022

Aliquam Consulting AB har valt att sponsra Borgeby Cup 2022 och vi är mycket tacksamma för det

Medlems- och träningsavgift
2022-03-17 10:02

I dagarna kommer betalningsavier för medlemsavgift 2022 och spelarnas träningsavgift för våren 2022. Betalningsavierna skickas ut med e-post.

Genom att betala medlems- och träningsavgift bekräftar du din/ditt barns plats i föreningen och laget och du får samtidigt tillgång till många smarta funktioner i MedlemsAppen, du får tex ditt medlemskort digitalt i appen, erbjudanden från föreningen och kan även se dina betalningar. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play om du inte redan har gjort det!

Ordinarie medlemsavgift betalas en gång per år tillsammans med vårens träningsavgift.

Träningsavgiften är obligatorisk för alla spelare. I träningsavgiften ingår spelarförsäkring samt licensavgift för äldre spelare. Avgiften betalas två gånger per år, en gång för våren och en gång för hösten, och sätts efter de aktivas ålder.

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Jörgen Lindell på BFK:s kansli på telefon

070 - 351 50 38 eller e-mail: kansli@borgebyfk.se

Mer information om föreningsavgifterna och vad som ingår finns under sidan Medlem & Årskort

Senior, 15/05 22:58