SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -

Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en ideell fotbollsförening för tjejer från 5-års ålder. Vi bedriver vår verksamhet på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP, som ägs av Lomma Kommun. 

 

Verksamheten bygger på ideellt engagemang från styrelse, ledare och föräldrar. 
Med fotbollen som bas och gemensam nämnare, kännetecknas vår verksamhet av ledorden:


● Utveckling
● Samarbete 
● Kamratskap

 

 

Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här

 

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.

 

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
Värt att längta efter !
2023-01-25 19:02

Då är datumen spikade: 

 

Sommarfotbollsskolan går av stapeln den 7:e augusti och håller på till 11 augusti. Därefter kommer en heldag med fotbollsspelande i form av Borgeby Cup den 12:e  augusti.

 

 

Valberedningen söker styrelsekandidater
2022-12-15 18:42

Hej medlemmar/föräldrar i Borgeby FK!

 

De flesta av oss har döttrar eller anhöriga som spelar i BFK och känner starkt för deras upplevelse och utveckling i föreningen.

Klubbens verksamhet bygger på engagerade vuxna i olika roller, både i de olika lagen och i styrelsen.

Valberedningen håller just nu på att fram styrelsekandidater som vill delta i det fortsatta arbetet med Borgeby FK. Flera ledamöter/suppleanter behöver tillsättas för 2023, så ta chansen!

 

Utöver detta behöver valberedningen också växa.

 

Tveka inte att kontakta någon av oss i valberedningen om ni har frågor, känner er sugna eller vill tipsa om en lämplig kandidat.

 

Mvh

Valberedningen

 

Jerker Sandström, 070-2682560
Jerker.sandstrom@gmail.com

 

Haraldur Gudjonsson
Haraldur.gudjonsson@tetrapak.com

Ny leverantör 1/1 2023
2022-10-24 19:04

Vi är glada över att kunna meddela att Borgeby FK har skrivit kontrakt med Craft (of Scandinavia) och Action och Trend gällande föreningskläder mm. Kontraktet börjar gälla från och med säsongen 2023(dvs: avtalet träder i kraft 1/1 2023) och gäller över fyra säsonger till att börja med.. 

 

Action och Trend är en återförsäljare av kläder och utrustning och är i vårt samarbete ansvariga för leveranser av kläder och material. 

 

Tillsammans med Action och Trend håller vi nu på att ta fram match- och träningskläder som vi snart hoppas kunna visa upp för våra medlemmar!

Arbetet fortskrider
2022-09-26 17:58
Bild från mötet 22:e september
Under våren har BIF och BFK fört diskussioner om hur våra verksamheter kan arbeta närmre och mer tillsammans. Förra veckan träffades vi med RF-SISU och tog ytterligare ett steg mot gemensam verksamhet i enlighet med inriktningsbeslutet som togs på årsmötet. 
 
Vi ser fram emot ett bra och givande samarbete för bägge föreningar och allas våra medlemmar!
Säsongen är igång igen
2022-08-20 12:09
Foppatofflor byts ut mot fotbollsskor

I veckan har fler träningar och matcher rullat igång igen efter sommaruppehållet. Styrelsens arbete fortgår och föreningen har en ledarträff 22:e augusti.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Borgeby Cup 2023, 27/01 17:36 
F8 (f 2015), 12/11 23:42 
F8 (f 2015), 26/08 23:35 
 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer