Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.

Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här

Borgeby FK följer Skåne Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
Matchdag: Mallbackens IF Sunne v Borgeby FK
2021-09-26 10:29, Senior

GAMEDAY🔥👊🏼

🆚  Mallbackens IF Sunne
🕑 12.00
🏟 Strandvallen

Ni ser som vanligt matchen på Sportexpressen eller Sydsvenskan 🤍❤

Svenska Cupen 29 september: Borgeby FK Dam - Rosengård FC
2021-09-23 16:08

Onsdagen den 29 september tar Borgeby FK Dam emot Rosengård FC i Svenska Cupens tredje spelomgång.

🕝 29 sept kl. 19:00, Biljettförsäljningen startar kl. 18:00
🆚 Rosengård FC

🎫 100 kr, 50 kr för pensionär och studenter. Gratis för barn och ungdomar under 18.

📍 Borgeby IP, plan E (nya konstgräs)

Notera att årskort till Elitettans matcher inte gäller för Svenska Cupen.

Publik kommer inte att släppas in på konstgräsplanen utan hänvisas till utrymmet utanför stängslet och på vallen. Vi uppmanar till fortsatt respekt för den rådande pandemin och att alla tar ansvar för att hålla avstånd till andra sällskap i publiken.

Kiosken kommer att vara öppen med försäljning av kaffe, te, kolsyrad dryck, kaka och grillad korv.

Välkomna!

Matchdag: Borgeby FK Dam - Jitex BK
2021-09-11 10:01, Senior

MATCHDAG 💪💥

Idag tar vårt damlag emot Jitex BK på IP!

🆚 Jitex BK
🕝 15:00
📍 Borgeby IP

Vi ser fram emot att se många komma och stötta våra tjejer på plats! Vi ses på IP 😃

Föreningsdagar på Intersport
2021-09-06 10:42

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

Ange rabattkod förening25 på intersport.se eller visa upp detta inlägg i kassan. När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår förening bonus. För du har väl valt Borgeby FK att stötta extra på ”Mina sidor” på intersport.se?

*Gäller på ord. priser i butik och online 6/9 till 13/9 kl. 09.45. Gäller ej på presentkort, elektronik, pulsklockor, cyklar, träningsmaskiner, el-scooter, golf, Asics, Hövding hjälmar, Thule, supporterprodukter, beställningsvaror eller föreningskläder.

Kommunmästerskapet 2021
Kommunmästerskap 2021
2021-09-06 09:00, Kommunmästerskapet 2021

Lördagen den 23 oktober anordnas årets Kommunmästerskap på Lomma IP.

Matchdag: IF Brommapojkarna v Borgeby FK
2021-09-05 07:58, Senior