Bli medlem i Borgeby Fotbollsklubb
Välkommen till Borgeby FK

Borgeby Fotbollsklubb, Borgeby FK eller BFK, är en fotbollsförening för tjejer från 6-års ålder och upp. Vi bedriver vår verksamhet i huvudsak på Borgeby idrottsplats, Borgeby IP.

Borgeby FK är en ideell förening som är baserad på föräldraengagemang. Alla som är intresserade av fotboll och ungdomsverksamhet är välkomna till vår klubb, det finns många sätt att engagera sig och bidra till föreningen. Kontaktuppgifter hittar du här

Borgeby FK följer Skåne Fotbollsförbunds rekommendationer och Folkhälsomyndighetens riktlinjer, läs gällande status på vår Covid-19-sida. Borgeby IP är för tillfället en publikfri idrottsplats.

Alla tjejer som vill spela fotboll är välkomna att kontakta kansliet för info om träningstillfälle. Se kontaktuppgifter här.

Vill du bli medlem i Borgeby FK? Klicka då här
BFK supporterkit
2021-05-10 22:35

Tisdag den 11 maj mellan 17:30 - 19:00 har du återigen chans att köpa BFK:s supporterkit utanför IP!

Mer information om Supporterkitet finns under Shop-sidorna:

Vi ses!

Välkomna våra nya sponsorer!
2021-05-10 14:36

Borgeby FK är glada att välkomna följande nya sponsorer för 2021:

• Ström & Gulliksson
  • Preventia
  • Horisont arkitekter
  • Engströms
  • All Elektro
Senior
LÖRDAGENS MATCH MOT UMEÅ IK FF SKJUTS UPP
2021-05-04 16:53, Senior
Även lördagens hemmamöte mot Umeå IK FF ställs in på grund av de bekräftade fallen av covid-19 i BFKs trupp. Nytt speldatum kommer inom kort.

Våra insjuknade spelare är på bättringsvägen och vi tar nya tag borta mot Bollstanäs SK den 16 maj.
2021-05-02 23:04

Hej!

Under rådande pandemi vill vi att man vid potentiell Corona smitta meddelar sin tränare om situationen omgående. Tränaren kontaktar sedan ungdomsansvarig.

Detta för att vi ska kunna bromsa utbrott, dvs ställa in träning vid behov så snabbt som möjligt.

Uppmaningen gäller givetvis även ledare som då meddelar ungdomsansvarig direkt.

Senior
Matchen mot IF Brommapojkarna skjuts upp
2021-04-29 19:27, Senior

På grund av att flera spelare hos Borgeby FK testat positivt för Covid-19 har Svenska Fotbollförbundets tävlingskommitté, efter ansökan från BFK, beslutat att lördagens match skjuts upp. Nytt speldatum kommer inom kort.

Vi är givetvis besvikna över att vi inte kan spela som planerat men är övertygade om att matchen inte hade kunnat genomföras utan att äventyra människors hälsa.

Nu håller vi oss isolerade till vi kan återgå i träning och önskar snabb bättring till våra insjuknade spelare.

F11 (f 2010), 09/05 13:19
U13 (f 2008), 07/05 07:22