SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -

BFK Sponsorfolder 2021

Borgeby FK Sponsorfolder 2021 (öppnas som pdf i nytt fönster)

Återvinn din mobiltelefon!
BFK har inlett ett samarbete med företaget GIAB (Godsinlösen Nordic AB) som är specialiserade på återbruk av gamla teknikprylar och att ge dessa nytt liv i en cirkulär affärsprocess. Vi vill på detta sätt bidra till ökad återvinning av elektronik och till minskat klimatavtryck. 


Tack till våra sponsorer för 2020!
 
Bli partner till Borgeby FK och stöd fotbollsspelande tjejer i alla åldrar!

Det finns många sätt att stödja Borgeby FK:
  • som medlem i BorgebyFK
  • genom Klubb 1983
  • som samarbetspartner och sponsor
  • näthandla via Sponsorhuset (och få själv rabatt)
  • stöd BFK när du spelar på Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino.
  • samarbete med bemannings- och rekryteringsföretaget PerformIQ AB kan du som medlem i Borgeby FK ges möjlighet att ingå i Idrottspoolen
  • gåvor eller skänka produkter till Borgeby FK
Kontakta Magnus Persson, Marknadsansvarig Borgeby FK, 072-548 69 80, för att få veta mer om hur du, ditt företag eller din organisation kan bidra. 

Sponsorfolder 2020
Bjärreds Krog fortsätter stödja Borgeby FK
Borgeby FK är stolta över att kunna presentera en förlängning av vårt sponsoravtal med Bjärreds Krog. 
Sedan ett år tillbaka är Bjärreds Krog med i sponsorfamiljen i Borgeby FK och har med det bidragit till att stötta våra tjejer och deras fotbollsutveckling. För detta är vi väldigt glada!

För Dig som är spelare, ledare eller supportermedlem i Borgeby FK finns det fina rabatter att ta del av hos Bjärreds Krog. Dessutom kommer Bjärreds Krog inom kort att utforma en "Borgeby FK-pizza" där en del av intäkterna kommer att gå till Borgeby FK. Inte nog med det, en gång per termin kommer BFK:s medlemmar dessutom ha en "klubbvecka" hos Bjärreds Krog.

Som ni märker visar Bjärreds Krog att de inte bara vill sponsra, de vill skapa mervärde. Därför vill vi givetvis att våra medlemmar också ska känna sig varmt välkomna till Bjärreds Krog!

Tack till Bjärreds Krog för ert fortsätta stöd och att ni fortsätter att sponsra oss!
 
Sponsorer