Välkommen till Flickor födda 2009:s hemsida
Vi hälsar alla flickor som är födda 2009 och är sugna på att prova på fotboll välkomna till Borgeby IP konstgräsplanen bakom vallen på torsdagar kl. 17.30.

Spelarregistrering, matchställ, träningsmatch
2018-04-03 22:52
Spelarregistrering: för att få spela i serien som börjar den 14 april behöver spelarregistreringslapparna vara ifyllda. Senast nu på torsdag behöver vi få dem åter. Glömmer ni eller har förhinder den dagen ber vi Er lämna dem i brevlådan hos Emma på Svanevägen 3 i Bjärred. För er som ännu ej fått lapparna delas de ut nu på torsdag.

Matchställ: vi har fått våra matchställ och de kommer delas ut nu på torsdag. De kommer vara personliga och tjejerna kommer registreras med sitt nummer på ryggen. Det är dessa matchställ som ska användas av de tjejer som är anmälda till 7-manna kickoffen nu på lördag.

Träningsmatch: nu på torsdag är det dags för träningsmatch. Vi kommer spela mot Vellinge på vår ordinarie träningstid. Tjejerna kommer spela i väst och behöver således inget matchställ. Det är alltid viktigt att vara i tid till träningen men extra viktigt nu på torsdag.
Registreringsintyg, cup, seriespel, träningsmatch
2018-03-18 11:33
Hej!

Här kommer generell info och sedan lite kort om kommande seriespel, cup och träningsmatch.

Två matchställ är inte returnerade. Vi får inte våra nya förrän dessa är återlämnade. Lämnas snarast på träningen nu på torsdag eller på dörren Svanevägen 3 i Bjärred.

• Vi kör fortfarande träning på konstgräset torsdagar kl 17.30-18.30. På söndagar tränar vi inomhus tillsammans med tjejer födda 08 kl 9-10.30 i Löddesnäshallen. Det är alltid en av oss tränare med vid det tillfället.

• I torsdags berättade vi för tjejerna att vi skulle spela träningsmatch mot Vellinge. De har ändrat datum vilket gör att vi återkommer med ett nytt datum. Separat kallelse skickas för det.

• Vi tänker anmäla oss till Tjejcupen i Staffanstorp den 11/5. Separat kallelse kommer för det.

• Seriespel kommer dra igång i april med match nästan varje helg :)
För att få spela seriespel måsta alla spelare registreras. Nu på torsdag kommer tjejerna få med sig en registreringslapp: Ungdomsregistrering av fotbollsspelare och/eller futsalspelare tom 14 år INTYG för ungdomsregistrering. Lappen måste fyllas i av båda målsmän och lämnas åter så snart som möjligt. Lappen lämnas antingen på nästföljande träning eller helst i Tuvas brevlåda: Svanevägen 3 i Bjärred.

• Påsk: ingen träning skärtorsdag och påskdagen.

• Notera gärna i kalendern att det är Borgeby cup den 11/8.

Ha en skön söndag.

/tränarna f09
96 Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Matchställ
2018-03-11 22:14

Hej!

Nu har vi nästan fått in alla matchställ. Tack!

Till Er som ännu inte lämnat dem önskar vi få dem så snart som möjligt. Häng dem på Emmas dörr på Svanevägen 3.

Vi ses på torsdag!

/tränarna f09

matchställ
2018-03-08 16:57
Vi behöver samla in matchställen omgående så att vi kan få våra nya. Lämna dem på träningen ikväll alternativt hemma hos Emma på Svanevägen 3.
/Tränarna f09
Träning torsdag
2018-02-20 11:06
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 14.0px} span.s1 {font-kerning: none}

Hej!

Vi har ingen träning på torsdag eftersom vi tränare är bortresta.

Välkomna nästa torsdag den 1/3.

För er som ännu ej lämnat ert matchställ så går det bra att ta med det till nästa träning. Alternativt kan man hänga det på dörren hemma hos Emma på Svanevägen 3 i Bjärred. Skriv bara vem det är ifrån.

Ha ett härligt sportlov!

/Tränarna f09

Matchställ
2018-02-11 20:48
Vi behöver samla in era gamla matchställ för att kunna byta ut dem till nyare.
Ta med er ställen till torsdagens träning.
//ledarna f09