Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -
F 2007

Rosvalla cup
2020-10-31 09:30
Att tjejerna skulle få spela någon cup detta Corona-år var inget vi hade väntat oss, men plötsligt dök möjligheten upp att få åka till Nyköping och spela i Rosvalla cup. Så fredagen den 16 oktober satte sig tränare och spelare i två minibussar och körde iväg. För första gången skulle de få sova på hotell istället för gymnastiksal, vilket jag tror speciellt tränarna uppskattade. 

Laget spelade två gruppspelsmatcher på  lördagen och två på söndagen. De tre första matcherna gick jättebra och det blev vinst i samtliga. I fjärde matchen gav Huddinge ett betydligt större motstånd och det blev en förlust.

Tack vare mängden mål i de tre första matcherna så gick laget vidare till semifinal som bästa tvåa. Semifinalen spelades på söndag eftermiddag mot New Mill Indians och tjejerna vann efter ett spännande straffdrama. 

Snabbt fick man ladda om igen för att spela final. Tjejerna förlorade finalen mot Boo FF och var väldigt besvikna efteråt, men att få spela final i en cup är såklart en otrolig bedrift. Väldigt bra jobbat tjejer och tränare.


 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer