födda 2016

Flickor födda 2016 är välkomna  att prova på fotboll med Borgeby FK!

Vi har nu haft Prova-på-kvällar två tisdagar; 10 maj och 17 maj.

Vi har tillräckligt med deltagande fotbollstjejer för att starta ett lag, men för fortsatta träningar är vi såsom ideell förening beroende av föräldrar som ställer upp som ledare för laget. Det krävs ingen tidigare fotbollserfarenhet för att vara ledare. Anmäl ditt intresse till Ungdomsansvarig idag för att vara med redan från början.

För mer information eller frågor, kontakta Ungdomsansvarig Fredrik Öhlund, 0704-588388.

Information om träningstid, kommer att uppdateras på denna sida när tränartruppen är klar.

Träningsupplägget  kommer vara mycket fotbollslek och kul övningar. Träningen är anpassad så alla ska kunna lära sig grunderna i fotboll i egen takt. Ingen speciell utrustning krävs, bara träningskläder och gympa-/fotbollsskor samt en vattenflaska.

Varmt välkomna!

Borgeby FK, 17/04 09:47