Välkomna Flickor födda 2015

Anmälan till fortsatt träning efter prova-på-träningarna sker på hemsidans förstasida, via “Bli medlem”. Ange lag “F2015”.

Prova-på-träningarna leds av tjejer från våra Ungdomslag tillsammans med deras tränare. För fortsatta träningar och uppstart av ett lag är vi som ideell förening beroende av att föräldrar/vuxna ställer upp som ledare. Uppstarten sker tillsammans med föreningen och du behöver inte ha tidigare erfarenheter från fotboll eller som tränare, klubben kommer att stödja dig i denna roll. Som ledare för de yngsta har du en viktig roll i att engagera och inspirera flickorna. Anmäl ditt intresse på föreningens hemsida genom att bli medlem - välj lag “Ledare”. Om ni snabbt får fram ledare kan ni fortsätta träningarna redan nu under våren och sommaren.

Är du intresserade eller vill du veta mer så hör av dig till Ungdomsansvarig Fredrik Öhlund på Ungdomsansvarig[@]borgebyfk.se
Borgeby FK, 11/05 21:29
Borgeby FK, 10/05 22:35