Höstträning för flickor födda 2015
2021-09-28 20:27

Från och med tisdagen den 5 oktober låter vi gräsmattorna vila och vi skiftar till träning på konstgräsmattan, plan C3

Välkommna 🍁⚽️

Nu drar vi igång ☀️
2021-05-31 14:07

Fotbollsträningen för flickor födda 2015 startar tisdagen den 24 augusti, kl. 17:30 på Borgeby IP, plan D.

Välkomna!

Gå in och anmäl er som medlem för att säkerställa att ni får infomation.

För fortsatta träningar är vi såsom ideell förening beroende av föräldrar som ställer upp som ledare för laget*. Det krävs ingen tidigare fotbollserfarenhet för att vara ledare och ni får stöd från BFK med tips, råd och planering. Anmäl ditt intresse på hemsidan.

*Det krävs minst 2 ledare per 10 barn. Vid brist på ledare förbehåller sig BFK rätten att upprätta ett kösystem där barn vars föräldrar ställer upp som ledare har förtur.

Välkomna F-2015! Vi ses efter sommaren igen!
2021-05-21 09:04

BFK välkomnar f-2015 till föreningen!

Vi har nu tagit sommarlov efter att vi fått smygstarta med några prova-på-tillfällen, med massa träningsglada flickor. Vi planerar att starta upp kring skolstarten i augusti igen.

Om ni redan nu vet att man vill fortsätta, så gå gärna in och anmäl er som medlem för att säkerställa att ni får infomation.

Välkomna Flickor födda 2015
2021-04-10 09:53

På grund av det rådande läget ber vi att endast en förälder, och inga syskon, följer med till träningarna.

Anmälan till fortsatt träning efter prova-på-träningarna sker på hemsidans förstasida, via “Bli medlem”. Ange lag “F2015”.

Prova-på-träningarna leds av tjejer från våra Ungdomslag tillsammans med deras tränare. För fortsatta träningar och uppstart av ett lag är vi som ideell förening beroende av att föräldrar/vuxna ställer upp som ledare. Uppstarten sker tillsammans med föreningen och du behöver inte ha tidigare erfarenheter från fotboll eller som tränare, klubben kommer att stödja dig i denna roll. Som ledare för de yngsta har du en viktig roll i att engagera och inspirera flickorna. Anmäl ditt intresse på föreningens hemsida genom att bli medlem - välj lag “Ledare”. Om ni snabbt får fram ledare kan ni fortsätta träningarna redan nu under våren och sommaren.

Är du intresserade eller vill du veta mer så hör av dig till Ungdomsansvarig Fredrik Öhlund på Ungdomsansvarig[@]borgebyfk.se