SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -
Ledare - Utbildningar

Ledare i Borgeby FK uppmanas att ta del av internutbildningar, samt Skånebolls och SvFF:s utbildningar.

 
Grönt Kort-utbildningen är obligatorisk för alla ledare i Borgeby FK och vi rekommenderar att tränare går SvFF D (f.d. TUC).
 
Ni kan lösa allt om tränarutbildningar på SkFF/SvFF: https://www.skaneboll.se/utbildning/tranare/
 
Kostnader för utbildningar enligt ovanstående krav och rekommendationer står Borgeby FK för. Vid andra utbildningar tas beslut av styrelsen.
 
Summerat nedan ser ni utbildningarna, men ni har även dem separat i menyraden ovan.
 
SvFF D (f.d. TUC)
För tränare som ansvar för träningsupplägg och genomförandet av träningarna samt matchcoachar lag från de yngsta  t.o.m. F12. I Borgeby FK har vi ett minimikrav på genomgången SvFF D. Alla tränare i laget behöver ej ha gått utbildning men man bör se till att varje åldersgrupp har någon som har genomfört den.
 
UEFA C (f.d. TUB Ungdom)
Det år spelarna fyller 13 år (U13) lämnar de barnfotbollen och hör till Ungdomsfotbollen. Då ökar också vårt minimikrav på tränare som skall ansvara för träningsupplägg och genomförande av träningar samt matchcoachar lag. Det krävs då att ha genomgått UEFA C som riktar sig till tränare för ålder 13-19.
 
Tränarutbildning A Ungdom
Det år spelarna fyller 16 år (U16) ska tränare som ansvar för träningsupplägg och genomförande av träningar samt matchcoachar lag ha genomgått Tränarutbilding A som riktar sig till tränare för äldre ungdom (16+) i form av kompetenshöjare och för att lyfta ungdomar till senior.
 
Kontakta BFK:s Utbildningsansvarige för mer information om utbildningar för ledare och spelare
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer