SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -
Ledare - Registerutdrag

Registerutdrag ur belastningsregistret
 
För att kvalitetssäkra föreningen har Borgeby FK valt att arbeta fram en policy avseende registerutdrag från tränare och ledare inom Borgeby FK.
 
Med andra ord: Om du arbetar som någon typ av tränare, ledare eller styrelsemedlem inom föreningen, måste du på uppmaning ta ut ett registeruppdrag ur belastningsregistret. 
 
Från och med den 1 januari 2020 har Riksidrottsmötet beslutat att idrottsföreningar ska begära ett begränsat registerutdrag ur belastningsregistret.
Utdraget begärs och fås av den enskilde personen som kommer att verka inom Borgeby Fotbollsklubb.
 
Utdraget ska visas upp för Jörgen på kansliet och därefter ska därefter återlämnas eller förstöras/rivas. Inte arkiveras. Inlämnandet och resultatet i utdraget sparas endast i föreningens medlemsregister. Om inget annat sägs förstörs och slängs det av föreningen. Kontakta Jörgen på kansliet för att bestämma tid för uppvisande av utdraget. Ett nytt utdrag ska visas upp årligen.
 
Utdraget beställs genom att ladda ner en blankett från polisens hemsida. Blanketten finns under den särskilda rubriken ”Arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg” (442.14).
 
Du kan läsa mer och beställa intyget via polisen.
 
Detta är en åtgärd Borgeby FK valt att vidta för att försöka skydda medlemmen/barnet/spelaren. INTE för att hitta brottslingar.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Borgeby FK, 17/08 15:57 
Borgeby FK, 08/08 15:45 
Borgeby FK, 17/04 09:47 
Borgeby FK, 17/03 10:02 
 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer