Sommarfotbollsskolan

BFK:s sommarfotbollsskola 2023

Sommarfotbollsskolan anordnas varje år i augusti, strax för skolstart, för flickor i åldrarna 7-13.

Under en vecka blandas skoj, lek, tävlingar och självklart mycket fotboll på Borgeby IP. Allt i en härlig mix, där det allra viktigaste är att ha kul!

2023 planeras sommarfotbollsskolan mellan måndagen den 7 augusti till och med fredagen den 11 augusti (vecka 32).

2022- års fotbollsskola
2022-08-16 14:26

Nu har årets fotbollsskola varit och så fint ordnat av våra äldre tjejer i BFK. Det var 5 dagar av både fotbollsteknik tillsammans med lekar som gjorde att tjejerna som deltog har varit mer än nöjda och mycket trötta efter sin vecka. Det är en fin tradition inom BFK att de äldre tjejerna har en veckas läger för våra yngre årskullar. Tack även till sponsorerna Ström & Gulliksson, Sparbanken Syd, Kiviks samt Sparbankstiftelsen Skåne som gjort detta möjligt.

Årets sommarfotbollsskolan är igång!
2022-08-10 09:26
En härlig vecka med både fotbollsträning och lek!

Sommarfotbollsskolan anordnas varje år i augusti, strax före skolstart, för flickor i åldrarna 7-13.

Sommarfotbollsskola 2021
2021-08-16 15:44
Fotograf: Jerker Sandström

En härlig fotbollsvecka är till ända. Nära 90 tjejer från sju åldersgrupper deltog och gjorde tillsammans med ledarna från U16-laget veckan till en succé!

Fotboll, umgänge både inom och mellan de olika åldersgrupperna och så klart den klassiska femkampen har stått på programmet och bidragit till många skratt och glada fotbollsspelare.

BFK vll rikta ett stort tack till alla tjejer i vårt U16-lag som stått för ett fint arrangemang och som under veckan ställt upp som fina ledare och fantastiska förebilder för de yngre tjejerna!

Tack även till U16-ledare och föräldrar som hjälpt till och stöttat.

Vi vill också rikta ett tack till Sommarfotbollsskolans sponsorer Sparbanken Syd och Ström & Gulliksson och till Sparbanksstiftelsen Syd för ekonomiskt stöd som möjliggjort veckan. Tack även till Kiviks musteri för bidrag av måltidsdryck under veckan.

Nu ser vi alla fram emot en höst fylld med fotboll och spelglädje!

Dags för årets Sommarfotbollsskola
2021-08-08 13:57
Tack till Sparbanksstiftelsen för ekonomiskt stöd till Sommarfotbollsskolan 2021!
Imorgon startar äntligen årets upplaga av BFK:s sommarfotbollsskola!

Utöver att erbjuda våra spelare en veckas fotbollsskoj, syftar sommarfotbollsskolan också till att stärka klubbgemenskapen och erbjuda ledarskapsutveckling för våra äldre tjejer.

Årets fotbollsskola anordnas av vårt U16-lag (flickor födda -05-06) som med stöd av ledare och föräldrar planerar och genomför träningar, lekar och underhållning för de nästan 90 anmälda tjejerna i åldern 7-13.

Vi ser fram emot en härlig vecka tillsammans!

Borgeby FK, 25/01 19:02
Borgeby FK, 24/10 19:04