SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -
U14 (födda 2010)

Välkommen till Flickor födda 2010:s lagsida

Det är aldrig för sent att börja spela fotboll!

 

Under sommarhalvåret tränar vi tisdagar och torsdagar kl. 17:30-19 (tisdagar på A-planen, och torsdagar på plan F) på Borgeby IP.

 

Är du intresserad av att börja spela fotboll så slå en signal till någon av nedanstående;

Patrick, 0708-49 60 07,

Magnus, 0736-26 84 83, eller

Daniel, 0707-73 75 75,

Äntligen säsongsstart!
2021-05-09 13:19
Träningmatch 9/5 2021

Tänka att vi äntligen fick en match igen efter nästan sju månaders uppehåll!

 

Vi fick Lunds FF på besök, en motståndare som vi i år även kommer att möte i A-serien i Sydväst. Tyvärr gav våra tjejer inte lundatjejerna något vänligt välkomnande utan efter en snabb målexplosion ledde vi med 7-0 redan efter de första tjugo minterna. Resten av matchen fick Lund spela med en extra spelare, men trots att det då blev lite tjockt med spelare på planen så gled våra tjejer iväg till en seger med 13-0. Det hettade dock till några gånger där bak men med slitande backar och några fina målvaktsräddningar så höll vi nollan bakåt.

 

Även kul att både Tuva och Annie nu gjort debut i den vita tröjan. Nu hoppas vi bara på fler matcher i vårsolen! Nytt försök inom kort!

 

 

 

Lunds BK:s kickoff
2020-10-18 12:13
Vilken lördag!

Kickoffen i Lund som inte kunde spelas i våras, blev nu av som en säsongsavslutning istället. Nu fick vi äntligen chansen att testa av de röda bortatröjorna.

 

Eftersom vi var hela femton spelare på korta matcher om 2x13 minuter fick vi dela upp gruppen så att alla spelade två matcher var av dagens tre matcher.

 

Vi inledde med det som brukar vara säsongens tuffaste match, Trelleborgs FF. Men denna gång kom Trelleborg inte med ett toppat lag så som de brukar, och då hade de inte en chans mot våra tjejer som spelade bländande fotboll. Matchen slutade 7-2 till oss och vi hade bud på väldigt många fler mål då tjejerna visade upp hur lagfotboll verkligen ska spelas.

 

Efter urladdningen mot Trelleborg hade vi svårare att få till motivationen i match två mot Eskilsminne. I en ganska avslagen match stod det länge 1-1, och domaren försökte först blåsa av matchen tre minuter för tidigt, men det blev en liten väckarklocka för tjejerna och efter en fin prestation slank ett långskott in på övertid vilket fastställde slutresultat till 2-1.

 

I sista matchen fick vi möta mer långväga motstånd i form av Halmstad BK som försökte ge våra tjejer en lektion i fysisk kamp. Även om våra tjejer inledningsvis blev runtknuffade på planen hjälpte det inte motståndarna då våra tjejer på nytt var på hugget och gick snabbt ifrån till en 4-0-ledning som sedan enkelt kunde spelas av till en seger 7-1.

 

Dagen kan summeras med ett glatt gäng tjejer i strålande väder spelade hem tre raka segrar som vi tar med oss självförtroendemässigt inför den kommande mer kyliga vinterserien.Säsongens sista seriematch!
2020-10-04 12:35
Så var det dags för säsongens sista seriematch.

Äntligen fick vi möta nytt motstånd, och tjejerna i Klågerup gick under uppvärmningen ut med att "de brukar vinna de matcher de spelar" (not. dock tidigare i C-serien). Det tog våra tjejer som en tändvätska för att välkomna dem till en högre serie.

Efter första perioden leder vi med 8-0, och i andra tappar vi räkningen när vi gör ungefär lika många mål till. En fantastisk laginsats där tjejerna spelar fram varandra till drömmål efter drömmål, och dessutom fyra mål på skott från backlinjen. Lite synd om ensamma Ebba i målet, men hon fick hålla nollan efter någon enstaka räddning i sista perioden när motståndarna tog in fler spelare och stundtals spelade med fyra anfallare mot våra två backar.

Nu laddar vi inför höstens cuper och kommande vinterserie. Grymt kämpat tjejer!
Föräldragrupp
2017-05-30 09:15

Hej föräldrar!

 

Vi behöver er hjälp! Finns det några föräldrar som skulle vilja gå samman och bilda en föräldragrupp? Gruppens uppgift är bland annat att hjälpa till och anordna lite roliga aktiviteter för tjejerna utanför träningarna, som t.ex. en grillkväll, åka in och se en bio eller kanske bowla. 

Vi skulle också behöva hjälp av föräldragruppen att styra upp bemanningen under Borgeby Cup den 12 augusti. Vårt lag har fått i uppgift att ansvara för match- och IP-värdskapet tillsammans med föräldrar från F09.

 

Skulle ni kunna tänka er att vara med i vår föräldragrupp så maila oss så snart som möjligt på f10borgebyfk@gmail.com

 

Hoppas att många kan tänka sig att ställa upp

 

Tack på förhand

 

/Tränarna

Nästa träning 3/5
2017-05-01 10:54
Idag (1maj) är det ingen fotbollsträning utan vi ses på onsdag igen! Kallelse till nästa cup kommer inom kort.

/Ledarna
Ingen träning måndagen den 17 april
2017-04-15 23:36
Vi vill bara informera om att det inte blir någon träning nu på måndag den 17 april. Vi tränar dock som vanligt på onsdag den 19 april.
 
Mvh tränarna
 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer