Borgeby Cup

Välkommen till Borgeby Cup

Anmälan till Borgeby Cup är öppen!
2022-04-25 13:23

Borgeby Cup anordnas den 13 augusti 2022 på Borgeby IP. Läs mer om cup och anmäl ditt lag på cup-sidan:

2022-04-11 18:04

Aliquam Consulting AB har valt att sponsra Borgeby Cup 2022 och vi är mycket tacksamma för det

Borgeby Cup 2021
2021-08-09 14:31

Äntligen Cup!

Efter att ha varit tvugna att ställa in Borgeby Cup förra året var det med stor förväntan och längtan vi såg fram emot årets cup i lördags. I klassiskt sommarväder som innehöll de flesta väderlekarna spelades 102 matcher i fem olika åldersklasser av 51 lag. Vi bjöds på kämparanda och spelarglädje!

BFK vill rikta ett stort tack till alla deltagande lags spelare, ledare och föräldrar för er medverkan. Vi hoppas se er på Borgeby Cup nästa år också (om inte förr)!.

Stort tack också till alla som ställde upp som funktionärer och gjorde det möjligt att genomföra cupen. Ett extra stort tack till BFK:s U14-lag (flickor födda -07) för ett fint anordnat arrangemang!

Bilder från cupen, tagna av Fredrik Noaksson, finns att se på Borgeby Cup-sidan under Arrangemang.

Bilder från Borgeby Cup 2021
2021-08-08 18:00

Fotografier från Borgeby Cup den 7 augusti 2021 finns nu upplagda i bildgalleriet på denna sida.

Samtliga fotografier är tagna av Fredrik Noaksson.

Borgeby Cup 7 augusti
2021-06-02 08:00

Det är med stor glädje vi kan konstatera att vi i och med de annonserade lättnaderna av restriktionerna kommer att kunna genomgöra Borgeby Cup 2021!

Borgeby Cup anordnas i år lördagen den 7 augusti. Har ni inte redan anmält er gå in på Cup-sidan och gör det direkt för att säkra er plats:

Cupen kommer att anordnas efter då gällande riktlinjer. Skulle cupen mot förmodan behöva ställas in pga återgång till striktare restriktioner kommer anmälningsavgiften att betalas tillbaka.

Vi ser fram emot att träffa er alla på Borgeby IP den 7 augusti!