födda 2008

Fotbollssugna tjejer sökes

Vi är nu en grupp på ca 15 supertrevliga tjejer födda 08 som spelar fotboll tillsammans.

Vi tränar på torsdagar kl 17.30-19.00 och tisdagar 19.00-20.30

Vi spelar cuper/träningsmatcher och haft fantastiskt kul. Fokus är att ha roligt tillsammans och ha koll på en boll. vi spelar Cuper nu under vintern och sedan matcher nästan varje helg under vår/sommar/höst. Det enda ni behöver för att vara med är ett par fotbollsskor och benskydd, ni som spelar matcher behöver också ungdomslicens.

Kom gärna och prova några träningar med oss. Vi har hållit på olika länge med att spela och välkomnar er som vill testa på.

Om Ni har frågor kontakta Henke på 076-7621346 eller henkenils@hotmail.com

Tränarna

Soliga och Varma Hälsningar från Slövesborgscupen 2022
2022-06-18 17:54
Ladda album (+6 bilder) >>
Två segrar och en förlust i solen i Sölvesborg, superduktiga tjejer! Dessutom hinner vi med bad, både i pool och hav. Allt toppen! Hälsningar från Sölvesborg

Silver för 08-tjejerna i Åshöjden Cup!
2022-05-28 19:20

VIlken underhållning tjejerna bjöd på! Med fin support från våra 09-spelare så knep laget ett silver efter en enorm comeback trots endast en avbytare och tre 09:or som hade spelat 6-7 matcher dagen innan i Tjejcupen.

Efter en svag första match mot ett duktigt Hoby och förlust så var det kniven på strupen mot Klagshamn för kunna gå till semifinal. Tyvärr kom ytterligare en svag period och underläge 0-2 och nästintill omöjligt läge att göra 3 mål på 15 minuter. Då - boooom! Vi ändrade taktik och laguppställning och satsade allt framåt, all in! Det gav resultat och med fyra minuter kvar så satt 3-2 i nätmaskorna.

Semifinal mot ett duktigt LB07 men Borgeby var on fire och ostoppbara och vann med 2-1. Final mot Hoby som tyvärr var bättre för dagen. Endast en avbytare tog ut sin rätt och efter två tveksamma mål för Hoby (offside) så hade BFK-tjejerna träff i både stolpe och ribba och skapade fler bra lägen. Mål där och det hade varit match. Istället punkterade Hoby matchen i andra halvlek.

Finfin insasts och tjejerna visade vad glädje och inställning gör när det går emot! Dagens comeback från mindre bra till fantastiska prestationer var dagens höjdpunkt. Samtliga tjejer stred tappert och visade prov på bra passningsspel! Ytterligare en pokal till prishyllan. Snyggt jobbat tjejer!!

Annandag Påsk Borgeby FK - Dalby GIF Skåneserien
2022-04-18 20:50
Helgen bjöd på ytterligare framgångar och seger med hela 11-2 mot Dalby. Med väldigt fin support från 09-tjejerna så fortsatte vi vår fina trend med finfint spel över hela planen trots att Dalbys målv

Crossfit x 3
2022-01-23 18:14

Tjejerna har nu avslutat den första rundan av Crossfit. 3 pass med bravur. Många tyckte det var kul och vill prova igen, vi får se om vi kan få ihop det i vårt träningsprogram. Mycket svett, inga tårar men dock lite blod - och många skratt.

Årets första match
2022-01-22 18:36

Årets första match där tränarna uppmuntrade offensivt spel, att backarna skulle våga gå upp i offensiven, mittfält med stor rörlighet och med stort ansvar och smånätt passningsspel. Dessutom med prestation före resultat. Och som tjejerna levererade. De tog kommandot direkt och trots ett tidigt mål emot sig så fortsatte man rulla boll. Därtill med leverans på det tränarna uppmuntrade, d.v.s. offensivt backspel. Det gav resultat med en 7-2 seger mot Hessleholm som ändå kämpade tappert. Kul match i fint väder och en strålande start på säsongen. Framförallt såg tjejerna ut att ha riktigt kul tillsammans både på plan och utanför.

Borgeby F-08 inleder därför ett samarbete med CrossFit Löddeköpinge
2022-01-14 14:37

Borgebys F-08 lag tar nya grepp i försäsongsträningen. All forskning pekar på att en uppbyggd och tränad "core" ger bättre balans och förutsättningar för ökad belastning - och inte minst kraftigt skadeförebyggande inklusive knäskador. Borgeby F-08 inleder därför ett samarbete med CrossFit Löddeköpinge där man under tre tillfällen kommer att köra varierade pass för hela kroppen men med fokus på core. Detta ligger i crossfitens natur där definitionen är. "Konstant varierade funktionella rörelser som utförs med hög intensivitet." Vi tränare tycker dessutom det är kul med variation och att erbjuda tjejerna en annorlunda träning än det vi vanligtvis erbjuder. Många skratt, pust och svettdroppar utlovas. Dessutom kan detta förhoppningsvis få tjejerna att komplettera med CrossFit när tid och möjlighet ges. Vi är superglada över samarbetet med CrossFit Löddeköpinge.