Grönt Kort

Vad är då detta? Nedanstående text är hämtad från Skånes FFs hemsida.

"Nu erbjuder vi din förening möjligheten att delta i Skånes FF:s satsning för att stärka en positiv och utvecklande fotbollsmiljö för våra unga spelare - "Grönt kort". Grönt kort är en gemensam satsning tillsammans med Skåneidrotten, Skånes Handbollförbund, Skånes Innebandyförbund och Skånes Ishockeyförbund.

Rätt idrottsmiljö och ledarskap för våra barn och ungdomar utvecklar, formar och motiverar dem, både som idrottare och människor. Med det gröna kortet kan vi tillsammans skapa en tränings- och tävlingsmiljö som är ännu bättre och roligare. För det är livsviktigt att barnen och ungdomarna har skoj när de tävlar och tränar.

Målsättningen är att samtliga Skånes föreningar och dess ledare med verksamhet för barn och ungdomar upp t o m 19 år skall genomföra denna utbildning."

Borgeby FK har bokat in två tillfällen innan serien sätter igång. Det är den 27 februari och 27 mars. Båda tillfällena är mellan kl. 19 och 21. Nu erbjuds du att anmäla dig till denna kostnadsfria utbildning.

Anmäler sig gör man genom att fylla i anmälningsformuläret.

Välkomna