Medlemmar

Välkommen till Borgeby FK!

Detta är medlemssidor där Du bland annat kan hitta uppgifter om medlemsavgifter. Föreningen har tre olika former av medlemsavgifter. Spelar-, stöd- och familjemedlemskap.

I spelarmedlemskapet ingår även en spelarförsäkring som du också kan läsa om här.

Stödmedlemskapet är en medlemskapsform för den som inte spelar men ändå vill vara medlem i, och samtidigt stödja, föreningen. Alla ledare i föreningens verksamheter räknas in här.

Familjemedlemskapet är en medlemsavgiftsform för flera personer. En person kommer att fungera som överhuvud och där man i sedan kan koppla in fler personer. Detta måste göras innan fakturan skickas ut.

Du kan också anmäla en spelare/ledare/tränare till klubben eller göra ändringar/uppdatering av redan befintliga uppgifter.

Borgeby FK