Web-shop

Här finner du våra nya profilkläder som finns att beställa on-line via vår web-shop som du hittar genom att klicka HÄR! Här kommer vi löpande att fylla på med kläder och prylar för våra spelare, ledare och supporters. Så håll ögonen öppna så att ni inte missar något! För mer info om beställning av matchkläder klicka här.

För utprovning av storlek kontakta Jörgen på kansliet!

Priser och betalning
Varje vara anges i web-shopen med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Leveranstid
Leveranstiden kan variera, när varan / varorna finns klara för avhämtning hos Intersport Nova kommer du att bli kontaktad via e-post.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska visas upp och godkännas av Intersport Nova.
Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.