Klubblokal

Klubblokaler, 2 st

Föreningen har två lokaler som ni som medlemmar kan boka för olika typer av aktiviteter.

Antingen är det:

1) BFK klubblokalen, eller så är det
2) BFK boden som står bredvid läktaren på IP.

1) Klubblokalen har möjlighet att ta ganska mycket folk. Dessutom finns där bland annat toalett, kök, soffa, nätverk, ...

2) Boden är mindre och kan ta ca. 10 personer. Den saknar mycket av ovanstående, men det är möblerat med stolar och bord.

Vill ni boka klubblokalen eller boden till era lag, ledarmöten, föräldrarmöten, ... så kolla i kalendern om den är ledig. Alternativt kan ni använda menyerna till vänster.

Har ni några andra frågor så kan ni kontakta kansliet genom att ringa på 070 - 351 50 38 eller skicka ett mejl till kansli@borgebyfk.se.
Borgeby FK, 19/04 20:55
Borgeby FK, 19/04 12:37