Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Borgeby F12/13 Hemsida
Fotograf Tilde Öland 2018-05-23

Vi är Borgeby FK F12/13, dvs flickor födda 2005 och 2006.

Vi träffas på träningstiderna tisdagar kl 17:30-19:15 på plan B2 och torsdagar 17:30-19:00 på plan E (nya KG plan 1.)

Vi har hållit på olika länge med att spela och välkomnar såklart er som vill testa på.

Kontakta Henrik Cederpil på 0702-850099 eller cederpil@gmail.com

Hälsningar från Ledarna
Kalles Kaviar Cup dag 4 och 5
2018-07-03 23:34
Vårt härliga Kalles Kaviar Cup 05/06 gäng
En något försenad dagsrapport för de avslutande dagarna i Kungshamn.
Lördagens fm ägnades åt ett båtburet besök i Smögen där tjejerna strosade omkring på mysiga Smögens brygga och gjorde avstickare in på glassbarer och in i affärer. Ny båttur tillbaka till Kungshamn och lunch med efterföljande vila innan första slutspelsmatchen på eftermiddagen. En match som vi ledare var väldigt säkra på att vinna men det som presterades i första halvlek stod inte direkt i närheten av det, många enkla misstag och game planen var som bortglömd! Jag gissar att tjejerna helt enkelt var nervösa!  I andra såg det bättre ut och motståndarna kom inte i någon direkt närhet av vårt straffområde. Efter 10 minuter gjorde vi så äntligen ett "riktigt" spelmål, och vackert var det!
De sista 10 minuterna kontrollerade vi matchen väl.
Med lite strul med kollen på matchtiden för B-semifinalen så blev kvällsmålet något upphackat men som tur var upptäcktes fadäsen i god tid. Matchen var till början ganska jämn och hade vi lyckats få ett mål på en av de 2-3 bra chanserna  vi skapade i första halvlek så hade kanske matchen fått en annan gång...... Nu gjorde Hallsberg istället 1-0 en stund innan halvtid och sen direkt efter avspark i andra, efter att vi klyddat till det, gjorde de så 2-0. Där dog matchen även om vi senare hade ett par skott som de avvärjde ganska lätt. Så småningom kom även 3-0.
Efter medaljutdelning, lite tröstande ord och massvis av beröm för en bra utförd cup, både på plan och utanför, så var det lagfotografering. Duschning och lite sista sent häng på skolgården därefter. Söndagen var frukost, packning, städning och hemfärd.
Varför inte åka tillbaka nästa år? Då med lag i både 13 och 14 års klasserna, som ju spelar på planerna bredvid varandra i Kungshamn 🙂👍🏻.
Ett stort tack till supporterna som var på plats.
Nu önskar vi alla en fin sommar så ses vi igen på torsdagen 2 augusti.

Kalles Kaviar Cup dag 3
2018-06-29 19:26
Inga badkrukor här inte!
En ny dag med nya utmaningar och matcher. Vissa av oss ledare tog ett uppfriskande morgondopp vid 7-tiden dock var det inga tjejer som nappade på vårt bete...... inte heller en viss engelsman som helst ser att det puttrar i kanten innan tårna doppas 😉.
Förmiddagens match mot Ekerö gav oss ytterligare 2 st bra halvlekar med ett 0-0 resultat i belöning. Spelmässigt tycker vi att vi har bättre grunder att stå på än motståndaren men vi har svårt att skapa och sätta riktigt heta målchanser. Dock säkrade poängen minst en 4:e plats i gruppen åt oss. Dagens andra match gav oss därför möjligheten att vid seger gå till A-slutspel  som antingen 2:a eller 3:a beroende på måltillverkning. Kungälv och vi var jämna dock med ett spelövertag för oss. Med 10 min kvar av matchen chansade vi med coachningen, vilket dessvärre inte höll utan vi släppte istället in mål och förlorade med 2-0 vilket gav Kungälv 2:a platsen i gruppen. Med ett par rejält besvikna tjejer tog vi oss tillbaka med nyinköpta hoddiesar och tog ett salt dopp från hopptorn på klipporna i Kungshamn. Nu efter middagen har de flesta tjejerna börjat ladda för kvällens disco och morgondagens B-slutspel har inte änn fått en tanke. Positivt med B-slutspelet är att det blir sovmorgon till kl.9 och ett förmiddags besök i Smögen på lördagen. 😃👍🏻
Kalles Kaviar Cup dag 1 och dag 2
2018-06-29 00:07
Kalles Kaviar Cup 25 års jubilerar och Barro 13 års jubilerar
En trevlig start på sommarens cup med ett helt underbart väder i ett sommarskrudat Kungshamn. En lunch och sedan match mot Skoghall där vi behövde en halvlek för att vakna, dessvärre kostade det oss 3 mål i baken. I 2:a halvlek gjorde vi klart bättre ifrån oss och gav motståndarna en spelmässigt jämn halvlek som dock slutade 0-0.
Direkt efter matchen var det snabba ryck hem till förläggningen för att heja på Sverige på vår egen storbild - och det gick ju bra! 🙂
Dag 2 hade vi en sen match så förmiddagen spenderades på Nordens Ark för utrotningshotade djur. På eftermiddagen åkte vi ut till Barros föräldrars tält och firade Barros tonårsdag. Där passade vi också på att ta ett dopp i Skagerack.
Kvällens match mot Strömstad var en match där vi var klart spelmässigt överlägsna men hade svårt att skapa många heta målchanser. De vi hade gick inte på mål förrän Vendela satte ett praktskott i krysset. Dessvärre klyddade vi till det från mittplan och ned efter en liten stund och motståndarna fick ett onödigt 1-1. 2 st på slutet uppkomna skador oroar lite inför 3:e dagen, vi får ta natten och läka såren och ladda inför fredagens 2 sista matcher. Fredagen kommer att avslutas med disco för tjejerna och räkfrossa för ledarna.
Bilder hittar ni under "Bildgalleri" i vänstermenyn.
Obesegrade!
2018-05-11 20:39
Vi är nu efter 3 matcher obesegrade ........... i andra halvlek!
Dessvärre har vi förlorat alla första halvlekar. Trots en hel del snack om positioner, offside, inställning, taggning mm så har vi svårt att få saker på plats i de första 25 min. Det blev änn tyngre för tjejerna när Johanna fick åka till sjukhuset och i skrivande stund förhoppningsvis får röntgat sitt underben.
Vi är dock fast beslutna om att ändra på allt detta imorgon i vår sista match och tror på ett positivt besked från Johanna om hennes ben.
Tidigare under förmiddagen hann vi med en trevlig tur på Paddan med lite Göteborgshistoria och sen en grillkökslunch innan det var dags att lyfta iväg till Kviberg och dagens 2 matcher.
Tjejerna har fått slita rejält och en del är inte riktigt vana vid så mycket speltid vilket märks i slutet av matcherna och troligtvis också mer ju längre cupen lider. Ikväll är de rejält trötta och har en chips och godiskväll bland luftmadrasserna som mental återställare inför morgondagens Kullaviks drabbning.
Dags att hissa flaggan!

Göteborgscupen har startat!
2018-05-10 23:27
Icona Pop konsert på Liseberg.
Så var vi igång!
En uppresa med ett lunchstopp på IKEA Kållered och sen efter inkvartering på skolan var det dags för vår första match. Med ett väldigt åldersblandat lag, 06 till 04, och med bara en avbytare tog tjejerna sig an Lerum. Dessvärre var vi inte med i matchen under första halvlek när Lerum gjorde 3-0 men efter ett peptalk och lite positionsbyte i halvlek så spelade vi jämnt (0-0) med dem i andra halvlek. Efter en delikat köttbullsmiddag som kvällsmål var det dags för ett besök på Liseberg med en Icona Pop konsert som mål, se bild och zooma gärna in på storbilds monitorn 😉. Efter en timmes hoppande och studsande till ett skönt gung begav vi oss sen "he" till vår skola för en skön natts sömn med vetskapen om att en sovmorgon väntade oss och därefter en stros med lunch på stan innan det är dax att förbereda sig på match 2 och 3 där vi börjar mot internationellt motstånd från Norge.
Heja BFK!
❤️⚽️
Liverapportering från Sportswik
2018-04-14 17:32
Hej!
Här kommer en länk för att följa våra lag Borgeby FK F05/06 på Sportswik.
I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss på Sportswik och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag!
Hälsningar
Ledarna 05/06
❤️⚽️

 https://sportswik.app.link/6wSKcnP16L
 
Huvudsponsor
Klubbsponsorer