Välkommen till Borgeby FK Dam A

Vår trupp består av ett glatt gäng tjejer som under 2017 kommer att spela i division 1 Södra Götaland. Vi har tre fotbollspass och ett fyspass i veckan. 

Är du intresserad av att komma och provträna med oss så hör gärna av dig till vår Huvudtränare Patrik Persson. Kontaktinformation finns under "Kontakt".

Referat från matchen mot FC Rosengård
2017-04-14 11:28
Under skärtorsdagskvällen tog sig Borgeby FK an FC Rosengård hemma i genrepet inför stundande seriepremiär på annandagen.

Under matchen fick Borgeby chansen att testa spelare på nya positioner och även ett nytt försvarsspel.

- Vi är inte helt nöjda med försvarsspelet och det känns som att vi ska gå tillbaka till vår grund igen, men det är bra att ha testat och vi vet att det kan användas vid behov, säger tränaren Patrik Persson. 

I övrigt var matchen ganska jämn och inget lag fick igång sitt passningsspel så som önskat. Extra glädjande var det att se hur flera av de väldigt unga DFK-spelarna som gjorde sin A-lagsdebut gjorde det med bravur. Framtiden ser väldigt ljus ut. 

Slutresultatet blev 1-1 där Matti gjorde Borgebys mål. Sammanfattningsvis är Borgeby nöjda med att genrepet nu är gjort och alla i laget ser med tillförsikt fram emot att serien äntligen ska dra igång!

På måndag är det seriepremiär borta mot ett tufft och favorittippat Hammenhög kl. 17.00.


/Emelie
Yoyo
2017-04-09 12:56
hallå tjejer!
På tisdag (den 11e) är det dags för Yo-Yo test i LBTKhallen (ligger vid ip). Vi ses där kl 20 och håller på till kl 21. Ingen fysträning i bjärehovshallen. 
Vi ses! 
// Sandra
Fystester
2017-03-30 19:36
Hallå tjejer! 
På tisdag 4/4 är det dags för nya fystester för att se om träningen har gett några resultat. Yo-Yo testet kör vi separat, förmodligen veckan efter (återkommer med tid till det) 

Vi börjar med testen kl 18 i Alfahallen i Lund som är på Alfa Lavals område på Gunnesbo (Hallen ligger i korsningen Vårbruksvägen och Nöbbelövs Mossaväg). 

Ladda ordentligt!
Sandra
Stabil seger för Dam A, 4-0 i årets första träningsmatch
2017-02-12 22:42
Söndagen den 12 feb tog sig Borgeby Dam A till Skurup för årets första träningsmatch. Det blev en stabil 4-0 seger mot Skurups AIF.
Emma Ekman klar för Borgeby FK
2017-01-20 16:37

Vår huvudtränare Patrik Persson, som jobbat med Emma tidigare, är väldigt glad att föreningen nu kan presentera Emma Ekman som vårt senaste nytillskott.


Passningsskicklig, löpstark, bra 1-1 offensivt och snabb är bara några av de omdöme som kortfattat kan beskriva Emma Ekman.


Emma kommer ursprungligen från Östergötland är 24 år bor i Malmö och representerade LB07 förra säsongen.


Välkommen till oss i Borgeby Emma!

Yo-Yo test
2017-01-18 20:29
Hallå tjejer! 
Härligt jobbat igår trots tunga ben!! 
På tisdag (den 24de) är det dags för Yo-Yo test i LBTKhallen (ligger vid ip). Vi ses där kl 20 och håller på till kl 21. Ingen fysträning i bjärehovshallen. 
Vi ses! 
// Sandra
 
Huvudsponsor
Klubbsponsorer