Dam

Välkommen till Borgeby FKs Damseniorverksamhet

Se alla våra matcher i Elitettan – och stötta oss!
2021-04-09 15:22

Vi är otroligt laddade inför säsongen och snart är det dags för avspark.

Du har nu chansen att stötta oss hemma från tv-soffan.

Alla våra matcher sänds på Sydsvenskan och SportExpressen Play.

Nu säljer vi abonnemanget "Klubbkortet" – där du kan se sändningar av alla våra matcher och dessutom stötta oss.

Du väljer om du tecknar ett abonnemang på Sydsvenskan (sydsvenskan.se) eller på SportExpressen Play (sportexpressenplay.se). Oavsett vilket du väljer så får klubben 99 kronor per sålt abonnemang.

Så funkar det om du köper lokaltidningsabonnemang:
Du betalar 99 kronor för tre månader (ordinarie pris 129 kronor per månad). Då ingår alla matcher, allt som skrivs om klubben och all annan lokaljournalistik. 99 kronor per sålt abonnemang tillfaller klubben.

Efter de tre månaderna övergår prenumerationen till ordinarie Plus prenumeration, löpande per månad och utan bindningstid.

Köp via denna länk för Sydsvenskan:

Så funkar det om du köper abonnemang på SportExpressen Play:

99 kronor första månaden, hela intäkten tillfaller klubben. Därefter kostar det 199 kronor i månaden, för att se alla matcher med oss hela säsongen. Ingen del av den summan tillfaller klubben. Ingen bindningstid.

I abonnemanget ingår alla våra matcher, men inte övriga matcher i Elitettan och övrig sport som sänds på SportExpressen Play.

Uppge koden klubbkortet och välj ditt favoritlag. Köp via denna länk:

Teckna nu och följ oss hela säsongen i Elitettan!

Damlaget tar form
2020-12-12 11:19
BFK:s damlag, som nästa säsong spelar i Elitettan, börjar ta form!
Följ utvecklingen och presentation av spelartruppen på våra sociala medier: Borgeby FK på Facebook eller  Borgeby FK på Instagram
Elitettan 2021!
2020-11-16 20:55
Stort grattis till våra seniorer som nu kvalat till en plats i elitettan!

Just nu arbetar vi för fullt för att få alla pusselbitar på plats och siktar mot 2021.
Är du intresserad av att komma i kontakt med seniorsektionen så hör gärna av dig till
Mats Andersson 0704-339884
Emma Gardell ordforande@borgebyfk.se
Elitettan 2021
2020-10-18 19:47
Vilken bedrift tjejerna stod för i returmatchen mot Mariebo.
Liksom alla tidigare matcher i år hade vi ”stuvat” om i startelvan då vi har en väldigt bra och jämn trupp i år.
Vi började i ett rasande tempo och skapade några chanser de första 15 minuterna. Sen så fick vi visa varför vi bara släppt in 2 mål! på 12 matcher på denna nivå då Mariebo pressade oss en del.
I pausen var tjejerna fast bestämda att gå ut i andra halvlek och spela ut som vi gjort i många andra matcher denna fotbollshöst.
Och vilken halvlek de gjorde trots 14 min tillägg. Nyckeln till segern är också att alla följde den taktik vi lagt upp till 100%.
Att vi nu kan ta steget upp till Elitettan i år var det nog ingen som trott efter fjorårets degradering.
Det har varit många träningar och inte helt lätt att forma truppen, men med detta resultat kan man konstatera att vi är ett mycket bra ”lag” och att vi förtjänar denna framgång.
Nu tränar vi en träning till innan ett kortare uppehåll och förberedelserna för fotbollssäsongen 2021 börjar
Borgeby FK, 19/04 20:55
Borgeby FK, 19/04 12:37