Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Borgeby Fotbollsklubb
- Spelglädje gör skillnad -

Samarbetspartner - Idrottspoolen,  en del av PerformIQ

 

Nu har du chansen att tjäna pengar på tider som passar dig. Vi har slutit ett samarbetsavtal med IDROTTSPOOLEN. Den enda jobbsiten bara för idrottare!

 

Vill du tillhöra Idrottspoolen?

I samarbete med bemannings- och rekryteringsföretaget PerformIQ AB kan du som medlem i Borgeby FK ges möjlighet att ingå i Idrottspoolen. Du kan välja att jobba extra och anpassa din arbetstid efter din vardag och ditt spelschema eller jobba heltid. PerformIQ erbjuder tjänster inom flera olika personalkategorier såsom reception, kontor, kundservice, lager, skola, chaufför och butik.

 

Genom idrottspoolen får du:

·         Chansen att tjäna extra pengar på tider som passar dig

·         Chansen att skaffa mer arbetslivserfarenhet

·         Möjligheten att bygga upp ett kontaktnät inför framtiden

 

Så här anmäler du dig till Idrottspoolen:

·     Gå in på  https://performiq.se/om-performiq/idrottspoolen/, klicka dig vidare till ”Idrottspoolen”. Nere på denna sida hittar du ”Registrera ditt CV”. Viktigt: Glöm inte ange vilken förening du tillhör!

PerformIQ lägger in dina uppgifter i sin databas och kontaktar dig när det kommer in passande lediga uppdrag.

Genom att du i din ansökan anger att du söker uppdrag via Borgeby FK får föreningen ett ekonomiskt bidrag för varje uppdrag som PerformIQ förmedlar till våra medlemmar.

 

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa kandidaterna i Sverige är, eller har varit, aktiva inom en idrott. Alla som anlitas, från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå sportsliga mål. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa – PerfomIQ kallar det idrottens tysta skola.

 

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter uppdragsgivarna tycker om. Som att komma i tid, vara motiverad varje morgon och att ha en stark vilja att vinna. Dessutom är idrottare ofta bra lagspelare.

 

Tack alla som ingår i Idrottspoolen,

 

Hälsningar

Marknad Borgeby FK


 
Stöd Borgeby FK
Sponsorer