Årsmötet 2021

Årsmötet 2021 kommer att hållas måndagen den 8 februari 2021 kl. 19.

Kallelse med föreslagen dagordning är utskickad till samtliga medlemmar. Anmälan görs senast den 7 februari till kansli@borgebyfk.se. Länk till det digitala årsmötet kommer skickas ut separat till de föranmälda deltagarna.

Nedanstående handlingar kommer att finnas tillgängliga här senast en vecka innan årsmötet:

·       Verksamhetsberättelse 2020

·       Revisionsberättelse 2020

·       Verksamhetsplan 2021

·       Inkomna motioner med styrelsens förslag till yttrande

Inga motioner inskickade

·       Valberednings förslag till förtroendeval

Handlingar av ekonomisk karaktär kommer inte att finns tillgängliga här. Dock kommer de finns tillgängliga för deltagarna på årsmötet.

Föreningens stadgar hittar ni på länken.

Motioner/Förslag från medlem ska vara föreningen tillhanda snarast 31 januari 2021.