Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Cup Denmark
2019-08-05 21:37
Den 1 - 4 augusti bar det av till Bröndby utanför Köpenhamn för att delta i Cup Denmark. Tjejerna hade haft sommarledigt i en månad så efter incheckning och invigning blev det även en lätt träning på torsdagen. 

Fredagen bjöd på hårt motstånd från Bröndby IF och FK Karlskrona, de två lag som senare skulle komma att mötas i A-finalen. Tjejerna fick inte till sitt spel och det märktes att de inte hade tränat ihop på ett tag. Så tyvärr blev det två förluster. Efteråt kunde de ladda batterierna igen med bad och lek på ett badhus i närheten. Och på lördagen kom de igen med besked. Nu fungerade spelet bättre och redan klockan 8 på morgonen vann de över Ekhagens IF med 7-0. Senare blev det ytterligare en vinst med 5-1 mot Åhus IF (många svenska lag i Danmark denna helg). Laget firade tillsammans på Bakkens nöjesfält efteråt. 

Gruppspelsresultatet ledde till B-semifinalen som de vann mot ÖUB med 6-0. Och till sist glänste tjejerna i B-finalen som de vann mot IFK Klagshamn med 5-1. Det var ett gäng glada tjejer som tog emot medaljer och pokal. De hade sparat lite vatten i sina flaskor så de kunde hedra sina tränare efteråt med lite svalkande skvättar. 

 
Huvudsponsor
Klubbsponsorer