Anmäl dig till vår Supporterbuss till bortakvalmatchen mot Jitex 20 Oktober
2018-10-14 10:53

Föreningen har arrangerat en supporterbuss som går till bortkvalmatchen mot Jitex på Lördag den 20 Oktober. Inramningen och stödet kring hemmamatchen mot Jitex Lör 13 oktober var underbart. Tjejerna i truppen uppskattade detta väldigt mycket och de gjorde ju sitt med en 3-0 vinst och gav oss bra förutsättningar för returen.

Detta ingår: busstransport T/R, matchbiljett, dryck och förtäring i bussen på vägen upp).

Pris: 300 kr per plats

Anmäl: via anmälningsformuläret på länken nedan senast onsdag den 17 Oktober

Avgår från Borgeby IP:s parkering: 13:30 Lördagen den 20 Oktober (ca 2,5 timme upp). Matchen startar kl 17:00 på Åbyvallen uppe i Mölndal. Vi bjuder på bagett och dricka på vägen ca 2,5 timme upp. Inträde till matchen ingår. Efter matchen går bussen direkt hem till Borgeby IP (hemma ca 21:30-22:00).

Länk till anmälan till plats på supporterbussen, klicka HÄR